Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(2/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης 

 

Ίκαρος Νεοκτίστων- Λέων 2-1

 

Μια ακόμα σπουδαία νίκη για τον Ίκαρο Νεοκτίστων, που έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου. Μετά τον θρίαμβο επί του Σκορπιού Φυλής, η ομάδα του Κώστα Λινάρδου λύγισε και τον άτυχο Λέοντα με 2-1 και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για την διεκδίκηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης.

Οι φιλοξενούμενοι η αλήθεια είναι μπήκαν αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση, καθώς στο πρώτο μέρος είχαν την υπεροχή, η οποία μεταφράστηκ σε τρία δοκάρια που είχαν οι Βασιλόπουλος(15’) και Κορδεράς(20’, 27’).

Παρά την αστοχία του, ο Λέων κατάφρε να προηγηθεί στο 65’ με τον Τζανέτο.

Η αντίδραση του Ικάρου ήταν άμεση, ισοφαρίζοντας με τον Μπάρλο στο 71’. Με το γκολ αυτό οι γηπεδούχοι πήραν ψυχολογία και έφτασαν στην ανατροπή στο 81’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαδόπουλο που κέρδισε ο Κυριλίουκ.

Για αυτή τη φάση ο Λέων διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή Χρέλια.

ΙΚΑΡΟΣ: Κουκουναράκης, Κυριλίουκ, Μπάρλος, Σύρος, Σίνος, Μάρκου(75’ Ανδρεάδης), Μπετσόλι, Παπαδόπουλος, Μάμμας(87’ Μυλωνάς), Φωτιάδης(86’ Ρούσσος), Αθανασόπουλος(88’ Σουπάσι).

ΛΕΩΝ: Κωνσταντινίδης, Νικολόπουλος(88’ Δεληγιάννης), Βασιλόπουλος, Τζανέτος, Σαχσανίδης, Ζίβας, Κουφουδάκης, Μήτρος, Κορδεράς, Τσιμπουρλάς, Τσάτσας.

 

Ερμής Άνω Λιοσίων- Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας 2-0

 

Ένας ψυχωμένος Ερμής Άνω Λιοσίων, πέτυχε μια πολύ κομβική νίκη με 2-0 επί των Αγίων Αναργύρων Ελευσίνας με τη μάχη για την δεύτερη προνομιούχο θέση ανόδου να αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον, με πέντε ομάδες να την διεκδικούν.

Η ομάδα του Σάκη Κυριακόπουλου έφτασε στη νίκη στο τελευταίο τέταρτο με γκολ των Θεοφανίδη Π.(77’) και   Ιακωβίδη(87’).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Φλορέα(32’ εκτέλεση φάουλ).

Σωστός ο διαιτητής Μπούρδος.

ΕΡΜΗΣ: Ματουσιάκ, Θάνος, Κοκαβέσης, Κοντογιάννης(36’ Λακουμέντας), Κίσσας, Γκουσέτης, Χατουτσίδης(86’ Σοπίδης), Κοντογιάννης(76’ Ατματσίδης), Ιακωβίδης, Σιδηρόπουλος, Θεοφανίδης Χ.(69’ Θεοφανίδης Π.).

ΑΓΙΟΙ: Γκούνας, Μαγριπλής, Πίνης, Παρίσης, Γκογκομήτρος, Καψής, Μπασέτας, Αγγελόπουλος(65’ Χρηστάκης), Φλορέα, Χαμηλάκης(74’ Καφαντάρης), Πηλαρινός.

 

Δύναμη Ασπροπύργου- Αίας Παραλίας 3-2

 

Νέα νίκη για τη Δύναμη Ασπροπύργου, που λύγισε στο γειτονικό ντέρμπι με 3-2 τον Αίαντα Παραλίας.

Δυο γκολ για τους νικητές έβαλε ο  Πετρόπουλος(29’, 53’) και ένα ο  Λαμπρινάτος Ι.(34’).

Για τον Αίαντα σκόραραν οι Αξυπόλητος(24’) και Αμπαζάι(63’).

Πολύ καλός ο διαιτητής Καργάκος.

ΔΥΝΑΜΗ: Σιδηρόπουλος, Γεωργάκης, Σάλτας, Στρατούρης(86’ Μαυρίδης), Στυλίδης, Λαμπρινάτος Γ., Αϊβαλιώτης(46’ Ντοντοβέτσι), Τριανταφύλλου(69’ Χουρτσιλίδης), Λαμπρινάτος Ι., Πετρόπουλος, Δαμίγος(81’ Αντωνόπουλος).

ΑΙΑΣ: Θωμάς, Μπραχιμάι(81’ Ντερβισάι Τ.), Κόλας, Λανάι(26 ΄.τρ. Γιώτης), Αμπαζάι, Ντερβισάι Ε., Καρόλι, Χασαλάρι(46’ Κουμπής), Λύκα, Αξυπόλητος, Αγγελόπουλος.

 

ΑΕ Ζεφυρίου- Αστέρας Άνω Λιοσίων 1-4

 

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Αστέρας Άνω Λιοσίων, που έκαμψε με 4-1 την ΑΕ Ζεφυρίου, η οποία σήμερα κατέβηκε πιο πλήρης σε σχέση με προηγούμενες αγωνιστικές. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Ντάνος Π.(2’), για να πετύχει στη συνέχεια τρία γκολ ο Ρεμούνδος(7’, 48’, 89’).

Για το Ζεφύρι μείωσε ο Δημητρίου(60’).

Καλός ο διαιτητής Μπούρδος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Καλαμιώτης Β., Ντάνος Ε., Καϊάφας, Τζάνος, Ρίζος(71’ Καλαμιώτης Δ.), Αλεπούς, Καλαμιώτης Α.(64’ Κασιμάτης), Χρυσολάρι, Ρεμούνδος, Ντάνος Π., Μαύρος(28’ λ.τρ. Δημόπουλος).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply