Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(23/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Σκορπιός Φυλής 2-2

 

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Αστέρας Άνω Λιοσίων στέκεται εμπόδιο στον γειτονικό Σκορπιό Φυλής, καθώς τον υποχρέωσε σε σημαντική βαθμολογικλή απώλεια, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο Σκορπιός στο 95’ σε 2-2 κι ενώ ο Αστέρας είχε κάνει το 2-1 στο 90’.

Στο 13’ η ομάδα του Γιώργου Σύρου πήρε το προβάδισμα με τον Γκούμα(13’), όμως ο Αστέρας που αγωνιστικά είναι αρκετά βελτιωμένος, έκανε την ανατροπή με γκολ των Μαύρου(21’) και Ντάνου(90’). Κι ενώ όλα έδειχναν μεγάλη νίκη για τον Αστέρα, ο Σκορπιός έσωσε την παρτίδα στο 95’ με γκολ πέναλτι του Λέλου.

Διαιτήτευσε ο Καργάκος. Αποβλήθηκαν από κάθε ομάδα οι  Μαύρος(67’ 2η κίτρινη) και Μπήκας(80’ 2η κίτρινη).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Χρυσολάρι, Ντάνος, Καϊάφας, Τζάνος, Χρυσολάρι, Αλεπούς, Καλαμιώτης Α.(89’ Καλαμιώτης Δ.), Δημόπουλος(60’ Νταφόπουλος), Ρεμούνδος, Ντάνος, Μαύρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Μπελάλης, Σκαμαντζούρας, Μαυρίδης(53’ Χριστόπουλος), Αντωνόπουλος, Μπήκας, Κάσος, Ντόκα, Λέλος, Παγώνης, Γκούμας(85’ Χωματιανός).

 

ΠΑΟ Φυλής- Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας 0-1

 

Σπουδαία βαθμολιγικής σημασίας νίκη όπως εξελίχθηκε η κατάσταση για τους Αγίους Αναργύρους Ελευσίνας, που λύγισαν δύσκολα με 1-0 τον αξιόμαχο ΠΑΟ Φυλής και μείωσαν την απόσταση από την δεύτερη προνομιούχο θέση ανόδου.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Πηλαρινός στο 55’, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τεχνικός Γιάννης Μαυρόπουλος παρέταξε 7 παίκτες από την Κ16.

Οι νικητές είχαν και δυο δοκάρια με τους Φλορέα και Μαγριπλή.

Διαιτήτευσε ο Χρέλιας.

ΠΑΟΦ: Κυριακός, Βασιλείου, Κόλιας, Θηβαίος(14’ λ.τρ. Σαλέμ), Θεοδώρου, Καλυβάς, Σερέπας, Λιόσης, Λύτρας, Τσεβάς(89’ Αβράμης), Κουρέλης(87’ Ζάχαρης).

ΑΓΙΟΙ: Παπαθανασίου, Τρόκα(46’ Χρηστάκης), Χαμηλάκης, Κατσανεβάκης, Γκογκομήτρος, Κούρτη, Φλορέα, Καψής(46’ Παρίσης), Πηλαρινός(67’ Καφαντάρης), Μαγριπλής, Κατσογιάννης(46’ Αγγελόπουλος).

 

Ατρόμητος Ελευσίνας- Λέων 0-3

 

Στο δρόμο των επιτυχιών μετά από τέσσερις αγωνιστικές επανήλθε ο Λέων που επικράτησε στο «Γ. Ρουμελιώτης» με 3-0 του Ατρομήτου Ελευσίνας και ελπίζει πάντα για την άνοδο.

Δυο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Κουφουδάκης(75’, 76’) και ένα ο Κορδεράς(27’).

Σωστός ο διαιτητής Καργάκος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκούμας, Μίχας(80’ Οικονομόπουλος), Τσάλος, Ρούπας, Χότζα, Πέππας(66’ Σούτας), Φίλης(46’ Δρούλιας), Χυσκάι(84’ Κοντολαιμάκης), Καρεμφυλάκης, Μετλέκα, Παπαμακάριος.

ΛΕΩΝ: Κωνσταντινίδης, Νικολόπουλος(46’ Βασιλείου), Βασιλόπουλος, Τζανέτος, Μήτρος, Καραπιδάκης(78’ Σπύρου), Κουφουδάκης(78’ Ηλίας), Ζίβας, Κορδεράς, Ζαπουνίδης(64’ Δεληγιαννίδης), Τσιμπουρλάς.

 

 

 

Αίας Παραλίας- Κριός Ασπροπύργου 1-1

 

Δεν ανέδειξε νικητή το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αίαντα Παραλίας και Κριό Ασπτοπύργου, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Το τελικό σκορ κρίθηκε στο πρώτο μέρος, με τον Κριό να προηγείται με τον Βαλμά(1’) και τον Αίαντα να ισοφαρίζει με τον  Ντούρο(42’).

Καλός ο διαιτητής Μανούρας.

ΑΙΑΣ: Θωμάς, Μπραχιμάι, Χασανλάρι, Λάνας, Ντούρος, Ντερβισάι, Καρόλι(11’ λ.τρ. Ρεντζέπης), Αγγελόπουλος(67’ λ.τρ. Ντερβισάι Γ.), Κόλα, Γιώτης, Λύκα.

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης, Αδελφόπουλος, Ξυμιτίδης, Μιχαηλίδης, Γιαϊλίδης, Χαϊντούτης, Σφακιανάκης Αγγ., Λακάι, Βαλμάς, Τόλας, Παναγιώτου(55’ Στυλιανού).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply