Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(24/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

Άγιοι Ανάργυροι- Μεγαρικός 2-2

 

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι ανάμεσα σε Αγίους Αναργύρους και Μεγαρικό, με τις δυο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο 2-2.

Οι Άγιοι άνοιξαν και έκλεισαν το σκορ με δυο γκολ του Φλορέα(4’- εκτέλεση φάουλ, 36’). Ο Μεγαρικός σκόραρε ενδιάμεσα με τους Σερταρίδη(34’) και Στεφανίδη(44’ πέναλτι).

Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Κουτσουμπή για εξύβριση του βοηθού.

Παράπονα έχουν και οι δυο ομάδες από τη διαιτησία του Κωνσταντινίδη.

Στο 57’ ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Τεπτερής, ο οποίος μόλις είχε μπει σαναλλαγή, συγκρούστηκε με τον Χριστοδουλίδη στον αέρα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεγάλι και να αντικατασταθεί αναγκαστηκά. Μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκαν ράμματα.

ΑΓΙΟΙ: Γκούνας, Χρηστάκης(52’ Τεπτερής, 58’ λ.τρ. Χαμηλάκης), Πίνης, Κατσανεβάκης, Γκίλας, Καψής, Φλορέα, Σαμονάκης, Πηλαρινός, Μπασέτας(52’ Καζάτζης), Κατσογιάννης(83’ Καφαντάρης).

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου, Κουτσουμπής, Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Μωραΐτης, Γεωργακής(76’ Πετρόπουλος), Στεφανίδης, Σάκοβ(83’ Κουφής Γ.), Στέφα(73’ Στύλα), Κουφής Γ.(73’ Λέζη), Σερταρίδης.

 

Σκορπιός Φυλής- Απόλλων Άνω Λιοσίων 3-1

 

Μετά από μια σπουδαία εμφάνιση ο Σκορπιός Φυλής επιβλήθηκε στο τοπικό ντέρμπι με 3-1 του Απόλλωνα Άνω  Λιοσίων και έπιασε το Μεγαρικό στην δεύτερη προνομιούχο θέση.

Δυο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Σύρου έβαλε ο Λέλος(24’, 88’) και ένα ο   Παγώνης(36’).

Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλωνας ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Αναστασιάδη(74’).

Στο 63’ ο Σκαμαντζούρας των γηπεδούχων συγκρούστηκε σε μια φάση με τον συμπαίκτη του Μπήκα, με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση και να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαιτήτευσε ο Χαμπιλάι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Γκιόκας, Αντωνόπουλος, Πασαδάκης(46’ λ.τρ. Τράλος), Σκαμαντζούρας(63’ λ.τρ. Δεδούσης), Παγώνης, Μπήκας, Κάσσος, Μαυρίδης(74’ Κίτσας), Λέλος, Ντόκα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μαρκάκης, Παλαβός(55’Ελεύθερος), Καπουράνης Γ., Σούτας(60’ Χαντζώκος), Μακρόπουλος, Καπουράνης Ν., Τσολακίδης, Λούφης, Μπουζής, Καψάλας, Αναστασιάδης(80’ Σκαμαντζούρας).

 

Αστέρας Άνω Λιοσίων- ΠΑΟ Φυλής 1-0

 

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Αστέρα Άνω Λιοσίων, που επιβλήθκε με 1-0 του ΠΑΟ Φυλής, ενώ τέλειωσε το ματς και με εννιά παίκτες.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε στο 15’ ο Χρυσολάρι.

Ο διαιτητής Ηλίας στο 41’ απέβαλε από τους γηπεδούχους τον Μαύρο που χαστούκισε αντίπαλο και στο 60΄τον Ρεμούνδο.

Επίσης στο 90’ απέβαλε τον γκολκίπερ του ΠΑΟΦ Νάκα, μετά από υπόδειξη του βοηθού Σαββατιανού, καθώς ανέτρεψε παίκτη που ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Και οι δυο ομάδες διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κυριακός, Ρίζος, Ντάνος Ε., Τζάνος Ε., Καλαμιώτης Β., Αλεπούς(76’ Νταφόπουλος), Καλαμιώτης Α., Χρυσολάρι, Ρεμούνδος, Ντάνος Π., Μαύρος.

ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ: Νάκα, Τσοχαντάρης(82’ Τουρνόγλου), Ζωγράφος(46’ Σερέπας), Τόρης(58’ Γουρνάρης), Ρόδης, Βασιλείου(88’ Σαλέμ), Λύτρας, Θεοδώρου, Ζάχαρης, Πιπινέλης, Βαλέτας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply