Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(25/1)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

Κριός Ασπροπύργου- Ερμής Άνω Λιοσίων 1-4

 

Εύκολο πέρασμα είχε από την Παραλία Ασπροπύργου ο Ερμής Άνω Λιοσίων, που κατέβαλε με 4-1 τον Κριό και συνεχίζει να ελπίζει για την άνοδο.

Τα γκολ της ομάδας του Σάκη Κυριακόπουλου πέτυχαν οι Γκουσέτης(24’),  Θεοφανίδης(63’) και  Ιακββίδης(72’, 88’).

Το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων έβαλε ο Τόλας στο 90’.

Στο 56’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με δέκα, λόγω αποβολή του Πουμπουρίδη για άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα.  Πολύ καλός ο διαιτητής Λάμπρου.

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης Χατζηδάκης, Μιχαηλίδης, Λειβαδάς(53΄Παναγιώτου), Σφακιανάκης, Χαϊτνούρης, Νερούτσος(33’ Μασμανίδης), Λακάι, Βαλμάς, Τόλας, Αδελφόπουλος.

ΕΡΜΗΣ: Ματουσιάκ, Θάνος, Κοκαβέσης(88’ Ζεϊμπέκης), Κοντογιάννης(75’ Λακουμέντας), Πουμπουρίδης, Γκουσέτης, Χατουτσίδης(54’ Αντωνίου), Ατματσίδης, Ιακωβίδης, Σιδηρόπουλος(83’ Σοπίδης), Θεοφανίδης.

 

ΠΑΟ Φυλής- Αίας Παραλίας 2-2

 

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχτηκαν ΠΑΟ Φυλής και Αίας Παραλίας.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αρκετά ενισχυμένοι, ενώ ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας έκανε ο νέος προπονητής του συλλόγου Γιώργος Θηβαίος,

Δυο φορές προηγήθηκε ο Αίας με τους Καρόλι(2’) και Γιώτη Λ.(26’), για να απαντήσει ισάριθμες ο ΠΑΟΦ με δυο γκολ του Λύτρα(5’, 49’ πέναλτι).

Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Δεμερτζής.

ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ: Κυριακός, Βασιλείου, Κόλιας, Τόρης, Θηβαίος, Καλύβας, Σερέπας(85’ Βελέτας), Θεοδώρου(88’ Ζαχαρής), Τσολακίδης, Λύτρας, Γούναρης.

ΑΙΑΣ: Θωμάς, Χασαλάρι, Κόλα(53’ Ζήκα), Λανάι, Ντούρος, Ντερβισάι, Καρόλι, Αγγελόπουλος, Λύκας(46’ Γιώτης Γ.), Γιώτης Λ.(46’ Μπραχίμι), Αξυπόλητος.

 

Ατρόμητος Ελευσίνας- ΑΕ Ζεφυρίου 4-1

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ατρόμητος Ελευσίνας, που επικράτησε με 4-1 της  ΑΕ Ζεφυρίου, που για ακόμα ένα παιχνίδι κατέβηκε με δέκα παίκτες και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννιά.

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Καρεμφυλάκης(10’), Πέρρος(45’), Τσιμούρτος(47’) και Χυσκάι(51’).  Για το Ζεφύρι σκόραρε ο Συρινίδης στο 72’.

Οι φιλοξενολυμενοι του Σωτήρη Σερεμέτη κατέβηκαν ξανά με μόλις δέκα παίκτες, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν με εννιά, λόγω τραυματισμού του Κουτσιούμπα. Από το 60’ και μετά ο Ατρόμητος συνέχισε με δέκα παίκτες, καθώς έβγαλε με δικιά του πρωτοβουλία τον Αναστασόπουλο.

Σωστός ο διαιτητής Χρόνης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκούμας, Μίχας(46’ Κουμουρίγια), Αναστασόπουλος, Ρούπας, Χυσκάι(5’ Σούτας), Αντωνίου, Πέρρος(57’ Κοντολαιμάκης), Τσάλος(52’ Πέππας), Καρεμφυλάκης, Τσιμούρτος, Παπαμακάριος.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Δημητρίου, Μπακόπουλος, Σιρινίδης, Γιάγκος, Θανάσης, Σερεμέτης, Βασιλείου, Κουτσιούμπας, Μιχαηλίδης, Καλαμιώτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply