Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(27/9)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

Ερμής Άνω Λιοσίων- ΠΑΟ Φυλής 7-0

 

Μετά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο, ο Ερμής Άνω Λιοσίων παρουσιάστηκε ανεβασμένος και σάρωσε στην πρεμιέρα με 7-0 τον ΠΑΟ Φυλής.

Από τρία γκολ για την ομάδα του Σάκη Κυριακόπουλου πέτυχαν οι Θεοφανίδης(2’, 9’, 33’) και Κορδέρας(32’, 55’, 84’ πέναλτι) και ένα ο Ιακωβίδης(75’).

Απαρατήρητος πέρασε ο διαιτητής Οικονόμου.

ΕΡΜΗΣ: Ματουσιάκ(64’ Τζελέπης), Κοκαβέσης(46’ Ρόσι), Κίσσας, Μάρκου, Κοντογιάννης, Λακουμέντας, Παπάζογλου, Σαρσαρίδης, Κορδέρας, Σονίδης(58’ Πλατσίδας), Θεοφανίδης(46’ Αναστασόπουλος).

ΠΑΟΦ: Κυριακός, Βασιλείου Τσοχαντάρης(69’ Σάλεμ), Τόρης(17’ Θεοδώρου), Δημόπουλος, Αλεπούς, Λύτρας, Βασιλείου, Τσολακίδης, Ντάνος(58’ Τσεβάς), Μαύρος.

 

Ίκαρος Νεοκτίστων- Ατρόμητος Ελευσίνας 3-1

 

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα ο Ίκαρος Νεοκτίστων, που ξεπέρασε το εμπόδιο του ανταγωνιστικού Ατρόμητου Ελευσίνας με 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Πέρρο στο  25’, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για αυτούς. Ο Ίκαρος ισοφάρισε άμεσα με τον Σιδηρόπουλο(36’), για να γυρίσει το σκορ με τους  Ντεγκράν(66’) και Παπαδόπουλο(91’ (πέναλτι- ανατροπή Αθανασόπουλου).

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι από το 69’ και μετά ο Ατρόμητος συνέχισε με δέκα, καθώς τραυματίστηκε ο Τσουμάνης, αλλά δεν μπορούσε να αντικατασταθεί, καθώς είχαν γίνει ήδη τρεις διακοπές για τέσσερις όμως αλλαγές…..

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Κωνσταντινίδη για επιθετικό φάουλ στο 2-1 του Ικάρου.

ΙΚΑΡΟΣ: Ματαράκας, Κυριλίουκ(77’ Μυλωνάς), Χατζαντωνάκης, Μπάρλος, Πιπέρης Γ., Σίνος, Ανδρεάδης(77’ Βράντζας), Ντεγκράν, Σιδηρόπουλος(46’ Αθανασόπουλος), Κεσόβ(77’ Ρούσσος), Μάμμας(65’ Παπαδόπουλος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χαριτουνιάν, Μίχας, Δρόλιας(34’ λ.τρ. Τσιφρίκας), Καραγκούνης, Συρταριάς, Φίλης, Πέρρος, Πέππας(55’ Παπαμακάριος), Τσιμούρτος(67’ Σούτας), Τσουμάνης, Μυλωνάς(67’ Πενταβίνης).

 

Αργώ Μεγάρων- Κριός Ασπροπύργου 1-1

 

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Αργώ Μεγάρων ακαι Κριός Ασπροπύργου, στο μεταξύ τους 1-1.

Το τελικό σκορ κρίθηκε στην επανάληψη, με τον Κριό να προηγείται με τον Σφακιανάκη(57’ ) και την Αργώ να ισοφαρίσει με πέναλτι του  Κούρσου (75’ ανατροπή Βαρελά)

Διαιτήτευσε ο Μπούρδος.

ΑΡΓΩ: Κουφής, Ηλίας, Καλαϊτζής, Στρατούρης, Λέζης(75’ Μπούρης), Βοϊδήλας, Κασιμάτης(46’ Κούρσος), Χαμπιλάι, Βαρελάς, Καλιπέτσης(80’ Μπέλσης), Τάσσης.

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης, Χατζηδάκης, Αδελφόπουλος, Χαϊντούτης, Σφακιανάκης Αν., Λακάι, Βαλμάς, Στυλιανού, Παπαδόπουλος(54’ Λειβαδάς), Τόλας, Σφακιανάκης Αγγ.(74’ λ.τρ. Μιχαηλίδης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply