Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(29/9)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης 

 

Απόλλων Άνω Λιοσίων- Ίκαρος Νεοκτίστων 4-2

 

Επανεμφάνιση στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ μετά από σχεδόν τρία χρόνια για τον Απόλλωνα Άνω Λιοσίων, η οποία συνοδεύτηκε με νίκη. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασιάδη έκαμψε στην πρεμιέρα με 4-2 τον υπολογίσιμο αρκετά φέτος Ίκαρο Νεοκτίστων και ξεκίνησε ιδανικά μια χρονιά που έχει υψηλούς στόχους.

Οι γηπεδούχοι πήραν «αέρα» δυο τερμάτων με ισάριθμα γκολ του  Καψάλα(17’ πέναλτι-χέρι αμυντικού,- 51’), για να μειώσει ο Ίκαρος με τον Φωτιάδη στο 64’. Ο Απόλλωνας πήρε πάλι διπλό προβάδισμα με πέναλτι του  Μπουζή στο 71’ που κέρδισε ο ίδιος, αλλά οι Ασπροπυργιώτες έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο ματς μειώνοντας εκ νέου με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Φωτιάδη στο 74’. Το γκολ που σφράγισε τη νίκη για τους γηπεδούχους έβαλε στο 82’ ο Αναστασιάδης.

Στο 90’ αποβλήθηκε από τους φιλοξενούμενους ο Παπαντώνης, για εξύβριση του διαιτητή Δεμερτζή.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βατούγιος, Καπουράνης Γ., Σερέπας, Καπουράνης Χ., Λαθουράς, Σαμπάνης, Καπουράνης Ν., Παλαβός(46’ Δέδες), Αναστασιάδης(89’ Παπαγεωργίου), Καψάλας(80’ Χαντζώκος), Μπουζής(75’ Μπασιώτης).

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρίνης, Ντεγκράν, Παπαντώνης, Σίνος, Μάρκου(46’ Φωτιάδης), Σύρος, Μπετσόλι(76’ Ζώτο), Μπάρλος, Τεπετόβ, Αθανασόπουλος, Μάμμας(67’ Ανδρεάδης).

 

Μεγαρικός- Ερμής Άνω Λιοσίων 1-0

 

Στο 90’ ο Μεγαρικός πήρε το ντέρμπι επικρατώντας με 1-0 του δυναμικού και νεανικού Ερμή Άνω Λιοσίων και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες έχασαν από ένα πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι στο 39’ με τον Πετρίδη, που απέκρουσε ο Ανδρέου και στο 43’  ο Μεγαρικός με τον Σερταρίδη, που έπιασε ο Ματουσιάκ.

Το «χρυσό» γκολ της νίκης για την ομάδα του Γιώργου Χατζή σημείωσε στο 90’ ο Βασιλειάδης.

Πολύ καλός ο διαιτητής Λάμπρου.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Ανδρέου, Γεωργακής, Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Μωραΐτης, Βασιλειάδης, Στέφας(65’ Άλκος), Στεφανίδης, Σερταρίδης(78’ Καλιπέτσης), Κουφής(75’ Μητρόπουλος), Πετρόπουλος(57’ Σάκοβ).

ΕΡΜΗΣ: Ματουσιάκ, Θάνος(68′ Αναστασόπουλος), Στέφου, Κοντογιάννης, Κίσσας, Πλακουμέντας, Παπάζογλου, Κεχρής(46′ Γκουσέτης), Ιακωβίδης, Πετρίδης(73′ Θεοδωρόπουλος), Χατουτσίδης(88′ Ατματσίδης).

 

Αστέρας Άνω Λιοσίων- Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας 0-3

 

Νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τους Αγίους Αναργύρους Ελευσίνας, καθώς επιβλήθηκαν στο Πανόραμα με 3-0 του Αστέρα Άνω Λιοσίων.

Για την ομάδα του Γιάννη Μαυρόπουλου τα γκολ σημείωσαν οι Φλορέα(23’), Παρίσης(40’) και Θεοδωρίδης(69’).

Σωστός ο διαιτητής Χαμπιλάι.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κυριακός, Τσιώλης Σ.(55’ Τζάνος Ε.), Σμαΐλης, Θηβαίος, Χρυσολάρι(55’ Καλαμιώτης Β.), Αλεπούς(57’ Χρυσίδης), Σαμαράς, Θεοδώρου(81’ Νταφόπουλος), Ντέντε, Ντάνος Π., Μαύρος.  

ΑΓΙΟΙ: Γκούνας, Χρηστάκης, Πίνης(71’ Χαμηλάκης), Γκίλας, Στρόκα(64’ Λαζαρίδης), Καψής(59’ Ζιμπέρι), Μπασέτας, Παρίσης(73’ Καλατζάκος), Φλορέα, Θεοδωρίδης, Κατσογιάννης.

  • Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή του Αστέρα Άνω Λιοσίων Ηλία Χρονόπουλου πριν από 23 μέρες. Η διοίκηση του συλλόγου έδωσε στον πατέρα του άτυχου 21χρονου μια εμφάνιση της ομάδας με το νούμερο 3, ενώ όλοι παίκτες της ομάδας του Γιώργου Θηβαίου αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

 

ΑΕ Ζεφυρίου- Κριός Ασπροπύργου 1-0

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις τις στο πρωτάθλημα η ΑΕ Ζεφυρίου, η οποία επιβλήθηκε με 1-0 του ελλιπέστατου Κριού Ασπροπύργου.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση για την ομάδα του Σωτήρη Σερεμέτη σημείωσε στο 40’ ο Τσέλα. Ο σκόρερ είχε και δοκάρι στο 19’, ενώ επίσης είχαν και φιλοξενούμενοι στο 55’ με τον Λακάι.

Καλός ο διαιτητής Μπούρδος.

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Μποζίκης, Σερεμέτης, Τζεκάι, Ζέρβας, Καλαμιώτης, Μπακόπουλος, Κουτσούμπας, Θανάσης, Χατζηγιάννης, Τσέλα(40’ Καραγκούνης), Βασιλείου(46’ Σπήλιος).

ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Σωπιάδης, Παπαδόπουλος, Λειβαδάς, Χρυσογονίδης, Γιαϊλίδης, Στεφανίδης, Λακάι, Παναγιώτου, Πέππας, Τόλας, Χαϊντούτης.

  • Η διοίκηση του Κριού Ασπροπύργου ευχαριστεί το σωματείο της ΑΕ Ζεφυρίου και τον Σωτήρη Σερεμέτη για την άψογη φιλοξενία τους.