Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΔΑ(5/10)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης 

 

 

Απείλησε με αποχώρηση ο Αστέρας Άνω Λιοσίων- 3-1 ο Ατρόμητος Ελευσίνας

 

Με επεισοδιακό τρόπο ο νεοσύστατος Ατρόμητος Ελευσίνας πανηγύρισε την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΔΑ. Η ομάδα του Χρήστου Μελανιφίδη επιβλήθηκε με 3-1 του αξιόμαχου Αστέρα Άνω Λιοσίων, ο οποίος όμως στο 92’ απείλησε με αποχώρηση από την αναμέτρηση.

Πιο αναλυτικά, οι Ελευσίνιοι στο 92′ έκαναν το 2-1 με τον Σιδηρόπουλο. Σε μια φάση που όπως υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι πως ο διαιτητής Λάμπρου υπέδειξε οφσάιντ, όμως ο βοηθός Φούρκας έτρεξε προς τη σέντρα καταλογίζοντας το γκολ. Μετά από ολιγόλεπτη συνεννόηση βοηθού και διαιτητή, αποφασίστηκε το γκολ να καταλογιστεί. Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, στο σημείο εκείνο ο προπονητής του Αστέρα Γιώργος Θηβαίος διαμαρτυρήθηκε έντονα και με χειρονομίες για την απόφαση αυτή, ενώ υπέδειξε στους παίκτες του να αποχωρήσουν από τον αγώνα, όπως και έγινε. Μετά την έλευση πέντε λεπτών, σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνος, ο αρχηγός του Αστέρα Φάνης Θηβαίος ενημέρωσε τον διαιτητή ότι η ομάδα θα συνεχίσει κανονικά την αναμέτρηση, όπως και έγινε, ενώ ο διαιτητής απέβαλε για την έντονη διαμαρτυρία και τις χειρονομίες τον προπονητή Γιώργο Θηβαίο.

Για τον Ατρόμητο το σκορ είχε ανοίξει στο 37′ ο Τυρλής Χ. και ο Αστέρας είχε ισοφαρίσει στο 51′ με τον Τσιώλη Κ..
Στο 92′ ο Σιδηρόπουλος έκανε το 2-1, για να κλείσει το σκορ ο ίδιος στο 95′ μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται επίσης για δυο ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ  στο βοηθό Παπαδόπουλο. Το ένα του Ντέντε στο 63′, και το άλλο του Ντάνου στο 94′.

Σοβαρά παράπονα έχει ο Αστέρας Άνω Λιοσίων από το διαιτητικό τρίο και αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση. Μάλιστα ο αρχηγός του συλλόγου Φάνης Θηβαίος υπέγραψε το φύλλο αγώνος με επιφύλαξη, γράφοντας μάλιστα ότι οι διαιτητές έπαιξαν σκοπίμως….

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκούμας, Τσιμούρτος, Αναστασόπουλος(75’ Πέππας), Σούτας, Αντωνίου, Ρούπας(79’ Χυσκάι), Τυρλής Χ.(65’ Καρεμφυλάκης), Πέρρος, Σιδηρόπουλος, Τυρλής Η., Παπαμακάριος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κυριακός, Τσιώλης Σ., Θεοδώρου(75’ Σαρλάς), Σαμαράς(70’ Παριανός) , Ντάνος, Μαύρος(26’ λ.τρ. Καλαμιώτης Α.), Θηβαίος(60’ Καλαμιώτης Β.), Αλεπούς, Τζάνος , Τσιώλης Κ., Ντέντε.

 

 

Κριός Ασπροπύργου- Απόλλων Άνω Λιοσίων 4-2

 

Ψυχωμένη νίκη για τον Κριό Ασπροπύργου, που με τον Κώστα Νταλιάνη για πρώτη φορά στον πάγκο του κατέβαλε με 4-2 τον φιλόδοξο Απόλλωνα Άνω Λιοσίων και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν 3-0 με δυο γκολ του Τόλα(22’, 32’ πέναλτι) και ένα του   Λακάι(27’). Ο  Παναγιώτου αύξησε τη διαφορά στο 65’ στο 4-0, για να μειώσουν στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι σε 4-2 με τους Αναστασιάδη(66’) και Δέδε(71’).

Από ένα δοκάρι είχαν και οι δύο ομάδες με τους Παναγιώτου(42’) και Αναστασιάδη(79’).

Ο Απόλλωνας διαμαρτύρεται στο διαιτητή Μπούρδο για γκολ που σημείωσε ο Δέδες στο 74’ και ακύρωσε για οφσάιντ.

Ο διαιτητής Χρέλιας στο  77’ απέβαλε από τους φιλοξενούμενους τον Δέδε με δεύτερη κίτρινη.

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης(46’ Μασμανίδης), Πέππας, Γιαϊλίδης, Λειβαδάς(83’ Ζαζαιρλής), Λακάι, Παναγιώρου(89’ Νερούτσος), Χαϊντούτης, Τόλας, Βαλμάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βατούγιος, Χαντζώκος(46’ Παλαβός), Σερέπας, Λαθουράς, Καπουράνι Χ., Σαμπάνης, Αναστασιάδης, Καπουράνι Ν.,  Μπουζής(85’ Παπαγεωργίου), Καψάλας, Δέδες.

 

Λέων- Αίας Παραλίας 5-0

 

Δύο στα δύο για τον Λέοντα, που σάρωσε με 5-0 τον αποδυναμωμένο Αίαντα Παραλίας, ο ποίος αντίθετα υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του.

Σκόρερ των νικητών οι Μήτρου(11’), Κουφουδάκης(40’), Κορδεράς(21’), Δεληγιάννης(67’) και Ιωακειμίδης(13’ αυτογκόλ).

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Κωνσταντινίδης.

ΛΕΩΝ: Ηλιάδης, Νικολόπουλος(58’ Σοφιανίδης), Βασιλόπουλος, Τζανέτος, Μήτρου, Καραπιδάκης, Κουφουδάκης(41’λ.τρ. Δεληγιάννης), Ζίβας, Κορδεράς, Ζαπουνίδης Κ.(58’ Ζαπουνίδης Σ.), Τσάτσας(58’ Γιαννακουδάκης).

ΑΙΑΣ: Μαστορέλης, Ιωακειμίδης(28’ Κολέτσι), Ντερβισάι, Λάνας, Παπαδόπουλος(53’ Λύκα), Ντερμόζι, Κόλα(25’ Βραλήμα), Ζόγκα, Καλυβάς, Αγγελόπουλος, Σουλέντζι.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ