Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΠ(20/2)

Published

on

ΑΟΑΔ- Ένωση Α.Α. Ρέντη 0-2

 

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μπέρμπερη που πέτυχε δύο γκολ(5′, 34′), η πρωτοπόρος Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη πέρασε αλώβητη και από τη Χαραυγή, επικρατώντας του ΑΟΑΔ με 2-0.

Οι γηπεδούχοι από το 40′ και μετά συνέχισαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του  Μέλα με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτήτευσε ο Κωναταντόπουλος Κ.

ΑΟΑΔ: Δρόσος, Μπρέσο, Μπουρίκος(86′ Στεριάδης), Μελάς, Πεχλιβανίδης, Κορμπάκης, Ζουρούδης, Κάτσικας(46′ Παπακωνσταντίνου), Γιαννακόπουλος(66′ Κατσίρης), Ζαχαριάς, Γκιουλάκης(66′ Ζαχαρίου).

ΕΝΩΣΗ: Κυρίτσης, Μερεντίτης, Τσαπανίδης(71′ Καμαράδος), Σταματάκης, Παλαχάρ, Μπιζιργιάννης(54′ Χουρδάκης), Μπέρμπερη, Πρέκας, Σερετίδης(71′ Μποντοζάκης), Ντόνε, Τζιώτης(54′ Σαλέμ).

 

Ποσειδών  Χατζηκυριακείου– Αστέρια Δραπετσώνας 1-2

 

Νέα καλή εμφάνιση σε συνδυασμό με νίκη για τα Αστέρα Δραπετσώνας, που έκαμψαν στο “Π. Νικολαΐδης” με 2-1 τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου.

Οι φιλοξενούμενοι του Τάκη Σοφρωνά προηγήθηκαν 2-0 με γκολ των Πλέσσα(20′ πέναλτι) και Βασιλείου(27′), για να μειώσει ο Ποσειδών με τον Ευστρατίου(66′), που πέτυχε το παρθενικό του γκολ με την ομάδα.

Στο 60′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Ντεντόπουλου για εξύβριση.

Από ένα χαμένο πέναλτι είχαν και οι δύο ομάδες. Τα Αστέρια στο 14′ με τον Πλέσσα, που απέκρουσε ο Χατζντώνης και ο Ποσειδών στο 65′ με τον Ζόμπα, που απέκρουσε ο Σταυράκογλου.

Παράπονα από τη διαιτησία του Βάιλα έχει ο Ποσειδών, που ζήτησε πέναλτι στο 54′ σε ανατροπή του Δρόσου, ενώ διαμαρτύρεται και για πολλές υποδείξεις του βοηθού Ιωαννίδη.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Χαντζάνης (46’ Χιώτης), Αναζίκος, Ζαχαρίου, Λιάτσης (67’ Σκαβάλης), Αμίλητος (37’ Ντετόπουλος), Ευστρατίου, Πανταζής, Χάλαρης, Ψαρούδης, Δρόσος (67’ Σπυρόπουλος), Πάλμος (46’ Ζομπάς).

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ: Σταυράκογλου, Καραμπετιάν, Κατωπόδης, Παπούλιας (87’ Αναγνώστη), Γκότσης, Δούφας, Τσιάκας, Αναστασόπουλος (70’ Στεφάνου), Βασιλείου, Πλέσσας, Γιαννούλης.

 

Πανφαληρικός – Αργοναύτης 1-2

 

Στο 90′ ο Αργοναύτης πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Πανφαληρικού στο γήπεδο της Νίκαιας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Πρίφτη στο 29′, αλλά στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Ξυπολητά έκανε την ανατροπή με δύο γκολ του Άμο(51′, 90′).

Παράπονα από τη διαιτησία του Καζά έχει ο Πανφαληρικός.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Κοντοπίδης, Κοσμάς, Γκαργκασούλας, Οικονόμου, Τσιαμάκης, Χαλκιάς, Δημόπουλος, Γερακούδης (58’ Χαλικιάς), Πρίφτης, Ρούσσος (83’ Κασιμάτης).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Φουστέρης, Σιγάλας, Σταματούκος, Γκόλφης, Λαλαϊτης, Ορφανός, Λιάρος, Τέτα (68’ Βαρζώκας), Θεμελάκης, Άμο, Λογαράς.

 

Λέοντες Καμινίων – Αστέρας Νίκαιας 1-2

Μεγάλη νίκη στο φινάλε για τον Αστέρα Νίκαιας, που λύγισε στο 89′ με 2-1 τους Λέοντες Καμινίων στο γειτονικό ντέρμπι και με την τρίτη του συνεχόμενη νίκη πλέον συγκατοικεί με 27 βαθμούς στη δεύτερη θέση μαζί με Σαλαμινομάχους και Άρη Αμφιάλης. Στο 11′ ο Χάλκος έδωσε το προβάδισμα για τον Αστέρα, για να ισοφαρίσουν οι Λέοντες με πέναλτι του Ζούβελου στο 57′.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση έβαλε ο Ιωάννου στο 89′.

Στο 95′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά την εκτέλεση του γκολκίπερ Φραντζεσκάκη απέκρουσε σωτήρια ο Πνευματικάκης.

Διαιτήτευσε ο Σερέπας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Φραντζεσκάκης, Κωνσταντινίδης (60’ Τριγύρης), Κάπο, Ζούβελος, Μουστάκας, Διαμαντόπουλος, Καραγιάννης (60’ Καραμάνης), Ξυπολυτάς, Κεκάκος, Μίτρε (81’ Δημητρούλης), Καλλής (70’ Κάβουρας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Πνευματικός, Αθανασιάδης, Μάλτας (60’ Κατσούλας), Συρίγος, Κωσταράς, Κοσκινάς, Τάφα, Χάλκος, Μυλόρδος (80’ Μέξης), Ιωάννου, Καζάκος (60’ Πλιάγκας).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Advertisement