Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΠ(25/1)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης 

 

Φίλαθλοι- Ολυμπιακός Περάματος 0-2

 

Ήττα σοκ για τους Φιλάθλους,, οι οποίοι παρουσιάστηκαν αγνώριστοι και έπεσαν «θύμα» του ανανεωμένου Ολυμπιακού Περάματος, ο οποίος επικράτησε στο Μοσχάτο με 2-0 πετυχαίνοντας μια νίκη που του δίνει πλέον βάσιμες ελπίδες για την παραμονή. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για για τους Περαματιώτες μετά από εννιά αγωνιστικές.

Η ομάδα του Παύλου Δαούτη εμφανώς ανεβασμένη έφτασε δίκαια στο τελικό σκορ με γκολ των Κανταρτζή(14’) και Κανάρη(66’).

Οι νικητές στο 90’ έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Κασσαλή για εξύβριση.

Σωστός ο διαιτητής Γιανναράκης.

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Βλαχουτσάκος, Τσικώνης(65’ Μαζγαλτζής), Μπενδέλας, Μηνόγιαννης, Θέος, Ξαφάκης(77’ Παπαδόπουλος), Ζουρούδης, Μπακοθανάσης, Σίντρε, Χατζηλίας(55’ Σωτηρόπουλος), Κωνσταντινίδης(33’ Μαθιουδάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ανδρεάδης, Χατζηαντωνίου, Τέφας(27’ Μανωλόπουλος), Σκλήβας, Θεοδωράκης, Κασσαλής, Καλέρης, Κανταρτζής(71’  Ανδρεάδης)Κανάρης(81’ Αχμέντ), Τερζίου, Ρισσέτης.

 

Ήφαιστος- Αστέρας Νίκαιας 3-1

 

Προσωρινά στην κορυφή πέρασε ο Ήφαιστος, που επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Νίκαιας, και περιμένει στραβοπάτημα από τον Φαληρικό.

Δυο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Τσαλίκης(20’, 52’) και ένα ο  Παπαδάτος(46’).

Για τον Αστέρα είχε ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ρετζέπι(34’). Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Χανιώτη(26’).

Καλός ο διαιτητής Κουζούμης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σπαχίου, Παπαδάτος, Μπένα, Βασίου, Λοκώσης, Λάλα(90’ Κούτρης), Σιδηρόπουλος(86’ Κοροβέδης), Γκιόκα(67’ Αμπάς), Χανιώτης(83’ Μεταξάς), Τσαλίκης, Καμαρά.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ριμπάς, Κατσούλας, Βαρλάμης(46’ Συρίγος), Τσιτούρας, Μανώλας(82’ Καζάκος), Πολλάτος, Μοιρώρδος(57’ Κανταρτζόπουλος), Ξυπολητάς, Καφαταρίδης, Ρετζέπι, Μιχαηλίδης(77’ Λούμι).

 

Κύπρος Κορυδαλλού- Αργοναύτης 2-2

 

Στο πρώτο μισάωρο κρίθηκε το τελικό 2-2 ανάμεσα στην Κύπρο Κορυδαλλού και τον Αργοναύτη. Δυο φορές προηγήθηκε η Κύπρος με τους  Παπακίτσο(5’) και  Καλαϊτζάκη(13’), για να απαντήσει ισάριθμες ο Αργοναύτης με τους  Μπασάρ(7’) και Λιάρο(26’ πέναλτι). Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε από την Κύπρο ο Λοξός.

Διαιτήτευσε ο Ζησιμόπουλος.

ΚΥΠΡΟΣ: Αλεξανδράκης, Λοξός, Χατζησεβαστός, Φρυγανάς, Μαυρουδής(90’ Κουμούσης), Σφυρής, Σταματούκος(51’ Πρελασάι), Βαλσαμίδης, Καλαϊτζάκης, Νάνος, Παπακίτσος.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Περδικούρης, Φούτρας, Μπαλτά, Γκόλφης, Σαρδέλης, Νασιλάρ, Τζανετάκος, Κουρκούλης, Ουκόνου(60’ Δημητρακαρέας), Λιάρος, Μπασάρ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply