Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στη Β’ ΕΠΣΠ(9/4)

Published

on

Γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

 

ΑΣ Δραπετσώνας- ΑΕ Περάματος 3-2
Ίσως την πιο δύσκολη νίκη του στην πορεία του για το απόλυτο πέτυχε ο ΑΣ Δραπετσώνας. Η ομάδα του Μάκη Σαμιώτη κατέβαλε με 3-2 την μαχητική ΑΕ Περάματος και απέχει μόλις δύο αγωνιστικές για να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα μόνο με νίκες.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κανταρτζή(25′), για να γυρίσει το σκορ η Δραπετσώνα με τους Σκουλουδάκη(42′) και Ρούσσο(44′). Η Ένωση ισοφάρισε εκ νέου με τον Παρίση στο 54′, για να πάρουν τη νίκη οι γηπεδούχοι με τέρμα του Νεοφώτιστου στο 64′.
Διαιτήτευσε ο Τζαγκαράκης.
ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Κοντοπίδης, Κλόκουζας (81’ Παπαδόπουλος), Γκαργκάσουλας, Νεοφώτιστος, Ντούλος (46’ Χαλίκιας), Ρούσσος (64’ Σέρρι), Μήτρο (46’ Κοσμάς), Αγγελόπουλος, Σκουλουδάκης, Φωτιάδης, Ζαρίκος (74’ Ζαρίκος).
ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Κελεμίδης, Κανταρντζής, Μαραγκόπουλος, Ζαχάρογλου, Θεοδοσίου, Θεοδωρακάκης (72’ Σαββατιανός), Καπέρης, Κεφαλίδης (46’ Σαίντ), Κανάρης (46’ Παρίσης), Φούντας, Μαυρίδης.

 

Ερμής Κορυδαλλού- Πανιώνιος Κερατσινίου 4-0

 

Ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Ερμής Κορυδαλλού, μετά και από την άνετη επικράτησή του με 4-0 επί του Πανιώνιου Κερατσινίου.

Τα γκολ της ομάδας του Κώστα Λαζάρου σημείωσαν οι  Κιούκου(10′), Μούτσας(20′),  Σιδηρόπουλος(75′) και  Φρυγανιώτης(90′ Πέναλτι- κέρδισε ο ίδιος).

Διαιτήτευσε ο Γιανναράκης.

ΕΡΜΗΣ: Παπακώστας, Αθανασακόπουλος, Αργεντίδης, Λαπούση, Τουρκοχωρίτης(65′ Πανέτας), Σιδηρόπουλος(79’Φρυγανιώτης), Κιούκου(90’Λεμοντζής), Σκαρτάδος, Καραμάνης(79’Γραμματόπουλος), Μούτσας(90′ Ψαρρός), Δαρδανός.

 

Αργοναύτης – ΑΕ Νίκαια 0-4
Στο κυνήγι του Ερμή Κορυδαλλού συνεχίζει να βρίσκεται η ΑΕ Νίκαια που επιβλήθηκε 4-0 του Αργοναύτη εκτός έδρας. Για τους «κανονιέρηδες» σκόραραν οι Μπερίκος (18’), Θωμάς (60’), Σαραγάς (66’) και Φλέγγας (76’). Στο 70’ είχε δοκάρι ο Φλέγγας ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με δέκα το ματς λόγω της αποβολής του Κατσούρη στο 59’. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Φουστέρης, Μπάλα, Λαλαϊτης Ε., Λαλαϊτης Ν, Κατσούρης, Τέτα, Μαρκόπουλος (55’ Μπουγκάνζα), Ξυπολυτάς, Πρόκο, Λιάρος, Μπαρτζώκας (70’ Φραγκίσκος).
ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Τερεκανίδης, Πασαμιχάλης, Μπερίκος (46’ Θωμάς), Κουρούνης, Δερμεντζόγλου, Βιδάλης (46’ Σαραγάς), Παπαφώτης (67’ Λαγούδης), Πασαμιχάλης, Φλέγγας, Παπαδόπουλος (46’ Κατσικούρης), Μαυρουδής.
ΑΟΑΔ- ΑΟ Κορυδαλλός 2-0 
Σπουδαία νίκη για τον ΑΟΑΔ, που επιβλήθηκε με 2-0  του ΑΟ Κορυδαλλού και δείχνει σε καλή φόρμα ενόψει πλέι όφ. Αντίθετα οι Κορυδαλλιώτες αγνοούν τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές.
Και τα δύο γκολ της ομάδας του Παναγιώτη Παπαδόπουλου πέτυχε ο Νικολάου στο 35′(πέναλτι) και στο 74′.
Διαιτήτευσε ο Μαμσάκος.
ΑΟΑΔ: Παπαμιχαήλ, Στεφανής(65′ Ζουρούδης), Γκιουλάκης, Κατσίρης, Αθανασίου, Θωμόπουλος, Κοντός, Νικολάου, Ζερτίδης, Τραμουντάνας, Εμπενίζερ(70′ Καρκαβίτσας).
*Η ομάδα του ΑΟΑΔ αφιέρωσε αυτή τη νίκη στους αρχηγούς της ομάδας Μιχάλης Κοντό, ο οποίος είχε τα γενέθλια του και στον Κορμπάκη Μιχάλη που την Μ.Πεμπτη μπαίνει για χειρουργείο.

ΑΟΑΔ

ΑΟ Καστέλλας – Παννεαπολικός 2-3
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με ανατροπή στο 89′ για τον Παννεαπολικό, που κατέβαλε με 3-2 τον ΑΟ Καστέλλας και θα βρίσκεται όπως όλα δείχνουν στα πλέι οφ ανόδου.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 και 2-1 με τους Τσιάκα(20′) και Γκότση(59′), ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Κωνσταντινίδης(32′). Κι αφού ο Παννεαπολικός στάθηκε όρθιος και από τις επεμβάσεις του γκολκίπερ του Τσίλη, στο τελευταίο δεκάλεπτο  έφτασε στην επική ανατροπή με γκολ των Ανδρέου(83′) και Σαριανίδη(89′).
Διαιτήτετσε ο Αλατσάκης.
ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ: Ψαρρόπουλος, Στεφανίδης, Καλυβωκάς (90’ Δεμερούτης), Γκότσης, Προβατάς, Γλυκοφρύδης, Γκόργκι (63’ Σκουλαρίκης), Μπουτσίνης, Γιαννούλης (52’ Αλεξέλης), Τσιάκας, Μανδρώνης (90’ Παπαθέου). ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Τσίλης, Βουμβάκης, Τζαραντάτ, Κουρκουλιώτης, Συσκαμανίδης, Μπενάκης (67’ Ανδρέου), Μαραγκός (90’ Θωμαϊ), Χατζηανδρέου, Κωνσταντινίδης, Σαριαννίδης, Ρενιέρης (77’ Λούπο).
Ποσειδών Χατζηκυριακείου- Λέοντες Καμινίων 1-3
Ξανά “ζωαντανοί” οι Λέοντες Καμινίων, που έκαμψαν στο “Π. Νικολαΐδης” με 3-1 τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου και πέρασε πάλι  εκτός θέσης τυποβιβασμού.
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Χάλαρης(24), Καραγιάννης(63′) και Ζούβελος(81′).
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 94′ με αυτογκόλ του Ζούβελου.
Στο 50′ ο Ποσειδών έχασε πέναλτι με τον Ντεντόπουλο, που απέκρουσε ο Φρατζεσκάκης, ενώ είχε και δοκάρι με τον Σπυρόπουλο στο 72′.
Στο 84′ αποβλήθηκε από τον πάγκο του Ποσειδώνα ο αναπληρωματικός  Κουτσούμπας για εξύβριση.
Διαιτήτευσε ο Λεμπέσης.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Παύλου, Βενάκης, Ζαχαρίου(62′ Δρόσος), Αμίλητος, Χάλαρης(79′ Βογιατζής), Ζόμπας, Πανταζής(79′ Κόλλιας), Περδικογιάννης(22′ Μανδαράκης), Βερροιόπουλος(62′ Λουπίδης), Σπυρόπουλος, Ντεντόπουλος.
ΛΕΟΝΤΕΣ: Φρατζεσκάκης, Καλής, Ζαρμπώνης, Μαραγκός, Κατσουμπής, Διαμαντόπουλος, Καραγιάννης(66′ Μουστακίδης), Τσάτσης(88′ Βέκκος), Κεκάκος(66′ Ζούβελος), Μίτρε(89′ Ανδριανόπουλος), Χάλαρης(79′ Οστέι).

 

ΑΟ Πειραιάς – Θησέας 0-2

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θησέας κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση του μαχητικού ΑΟ Πειραιά με 2-0. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Ψωίνος(47′) και Λιανόπουλος(84′).

Επανεμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους του εμβληματικού αρχηγού του ΑΟ Πειραιά Μίλτου Μανιάτη, μετά τον τραυματισμό που είχε.

Διαιτήτευσε ο Αλεξίου.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Λατσίνος, Ριζόπουλος, Μανιάτης, Λαμπρόπουλος, Χαλαραμπίδης, Φεργαδιώτης, Τσιτσιλιάγκος, Μαντζαβίνος, Δρογγίτης, Μανιάς (69’ Χατζηδημητρίου), Ζέρο.

ΘΗΣΕΑΣ: Γιαννακουδάκης (88’ Δουρούκας), Αναγνώστου (88’ Δεσύπρης), Γιαννουσάς (90’ Δρόσος), Χαιρέτας Δ., Χαιρέτας Χ., Βασιλάρης, Γιακουμής, Γκιάτα, Ψοϊνος, Λιανόπουλος, Τασουλής (46’ Χατζηκωστής).

 

Σαλαμινομάχοι – Πήγασος Αγ. Διονυσίου 3-0

 

Επιστροφή στις νίκες για τους Σαλαμινομάχους, που επιβλήθηκαν με 3-0 του Πήγασου Αγίου Διονυσίου και ελπίζει ακόμα μαθηματικά για τα πλέι οφ ανόδου. Αντίθετα ο Πήγασος έπεσε ξανά στην τελευταία θέση του υποβιβασμού.

Τα γκολ σημείωσαν οι Ασλάνι(6′ εκτέλεση φάουλ), Καρκαλής(57′) και Τουμπαρίδης(70′).

Οι νησιώτες είχαν και δοκάρι με τον Καρκαλή(30’).

Διαιτήτευσε ο Μαρινάκης.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Βουκούτης, Ανδριανός, Νομικός, Καρκαλής, Πασαλής, Σιγάλας, Ασλάνι (89’ Πανταλέων), Παπαδημητρίου, Κομνηνός (46’ Τουμπαρίδης), Μούστα (76’ Καλογιάννης), Ευαγγέλου (83’ Μιχαλάς)

ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ: Δρόσος, Νόκα (46’ Στέφας), Καραμπετιάν, Λοξός (67’ Φλωρόπουλος), Κουρτέσης, Τοπίκογλου, Ποταμιανός (46’ Μαστρόκαλος), Σάσσαρης, Βασιλείου (66’ Σάρδης), Χριστόπουλος, Κόρφης.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ