Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στη Γ’ ΕΠΣΠ(10/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης 

 

Ποσειδών Χατζηκυριακείου- Δάφνη Ταμπουρίων 1-0

 

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου, που λύγισε στο 89’ με 1-0 την ψυχωμένη Δάφνη Ταμπουρίων.

«Χρυσός» σκόρερ των γηπεδούχων ο Κόλλιας στο 89’, ο οποίος αμέσως μετά το γκολ αποβλήθηκε από το διαιτητή Λυτρίβη για χειρονομία. Η Δάφνη διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή Λυτρίβη ότι ο σκόρερ πριν το γκολ χρησιμοποίησε το χέρι του.

Στο σεύτερο μέρος η Δάφνη στο μεγαλύτερο διάστημα αγωνίστηκε με τερματοφύλακα τον μέσο Σούλιο, καθώς τραυματίστηκε ο Καλτσάς. Επίσης στο 72’ τραυματίστηκε ο Χουριέτ, ο οποίος μεταφέρθηκε από τους ανθρώπους του συλλόγου στο Τζάνειο, για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν από το διαιτητή Λυτρίβη στο 90’ πέναλτι σε ανατροπή του Γκόβα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Κότσαλης, Ρίζος, Αναζίκος, Ραπτόπουλος, Ευστρατίου(58’ Πάλμος), Κόλλιας, Ζαχαρίου, Ραματιάς(38’ λ.τρ. Βερροιόπουλος), Ντεντόπουλος, Κόκκινος(74’ Βασιλειάδης, 87’ Πολυχρονάκης), Ζόμπας.

ΔΑΦΝΗ: Καλτσάς(51’ λ.τρ. Σούλιος), Χατζηιωαννίδης, Χουριέτ(72’ λ.τρ. Γουναρίδης), Γεροντάκης, Παγώνης(90’ Χάλαρης), Τομαής(60’ Φωτόπουλος), Γκόβας, Κοντός, Γκαντίμποβιτς, Μυρλίδης, Χατζηκωσταράς.

 

ΑΣ Κωφών- Προφήτης Ηλίας 3-2

 

Στα τελευταία λεπτά ο ΑΣ Κωφών, παίζοντας ψυχωμένα επιβλήθηκε στο γειτονικό ντέρμπι με 3-2 του Προφήτη Ηλία και πανηγύρισε το πρώτο του «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Και τα τρία γκολ των νικητών έβαλε ο Αχλαδιώτης(73’, 86’, 89’). Για τον Προφήτη σκόραραν οι Τρακάκης(2’) και  Τρικαμηνάς(93’ πέναλτι).

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι στο 36’ ζήτησαν από τον διαιτητή Καρανικολάου πέναλτι σε ανατροπή του Κούρτη.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Βαλής, Παπουτσάκης(46’ Πασάς), Γαλάνης(48’ Μερτζάνης), Τσάτση, Αυγουλέας, Χριστόπουλος, Αργυρόπουλος, Αλιάγας, Παπαδόπουλος(18’ Πετράκος), Τσιμπλάκης(16’ Καρκασίνας), Αχλαδιώτης.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ: Κωστάκης, Μουσκάι, Δημητρόπουλος, Τρικαμηνάς, Ραμάι, Λιάκος(67’ Αναστασίου), Κούρτη(37’ Βλάσσης), Τρακάκης, Ρωμανός, Χάιδος, Κατσούλης(16’ Πετρέλλης).

 

Πολυκράτης- ΑΕ Χατζηκυριακείου 0- 2

 

Στο δεύτερο μέρος η Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου ξεπέρασε το εμπόδιο του Πολυκράτη με 2-0 και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ της ομάδας του Παύλου Πλαφαδέλη οι Μίντσεβ(69’) και  Χοτζάι(81’).

Καλός ο διαιτητής Τέσσης.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Τσιάμης, Κορέντιος(72’ λ.τρ. Πατρικάκος), Βλάχος, Κατσανέας, Κούκουρας, Ζωγραφάκης(60’ Χοτζάι), Χανιώτης, Μπάλιας, Μίντσεβ, Μποτρομπλής(71’ Καραμπάσης), Χαβέλας(75’ Τσίκλος).