Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στη Γ’ ΕΠΣΠ(2/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

Ποσειδών Χατζηκυριακείου- Οδηγήτρια 0-1

Ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης πραγματοποίησε η πρωτοπόρος Οδηγήτρια, που λύγισε και στο ΣΕΦ με 1-0 τον πολύ καλό Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου και παραμένει στην κουρυφή χωρίς να έχει δεχτεί ακόμα την ήττα σε 16 αγωνιστικές.

Για τους πιτσιρικάδες του Χρήστου Μελανιφίδη, το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Μέρντα στο 82’.

Στο 88’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, καθώς ο διαιτητής Παράπονα από το βοηθό Ευαγγελίδη έχουν και οι δυο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι στο 37’ όταν σε κόντρα που βγήκε ο Μέρντα, ανατράπηκε σε προφανή θέση για γκολ από τον Αμίλητο, με τον διαιτητή να τον αποβάλει, αλλά με καθυστερημένη υπόδειξη του βοηθού Ευαγγελίδη η φάση γύρισε πίσω για οφσάιντ, ακυρώνοντας ο ρέφερι την αποβολή.

Από την άλλη ο Ποσειδώνας φωνάζει για ένα οφσάιντ που υπέδειξε στο 88’ σε υποσχόμενη αντεπίθεση του Σέλι.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Χατζαντώνης, Κόλλιας, Αναζίκος(86’ Σέλι), Αμίλητος(62’ Βερροιόπουλος), Ραπτόπουλος, Σκαρπέλος, Ευστρατίου(83’ Σαλιάσι), Ζαχαρίου, Ντεντόπουλος, Κόκκινος(73’ Χανιώτης), Ζομπάς.

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Βασιλειάδης, Καρδακάρης, Χοτζάι, Νάζαρης, Ισμαϊλάι, Παπουτσής, Κουγιουμτσιάδης(80’ Ασλανάι), Ξηρογιάννης, Νταβέλης(93’ Καρανικόλας), Μέρντα, Λαζάρου(46’ Λεβέντης).

 

Δάφνη Ταμπουρίων- ΑΕ Χατζηκυριακείου 0-1

 

Δεύετρη σερί νίκη για την ΑΕ Χατζηκυριακείου, που παρά την κακή της εμφάνιση επικράτησε στη Χαραυγή με 1-0 της σκληροτράχηλης Δάφνης Ταμπουρίων και πλησίασε περισσότερο τις θέσεις των πλέι οφ.

Το ματς κρίθηκε από την άσπρη βούλα. Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όταν μετά από πάσα του Χανιώτη, ο Μποτρομλής ανατράπηκε μες την περιοχή με τον διαιτητή Πουλόπουλο Α. να υποδεικνύει την εσχάρτη των ποινών.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μίντσεβ, ο οποίος ευστόχησε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΑΦΝΗ: Καλτσάς, Χατζηιωαννίδης, Ιωάννου(55’ Σωτήρης), Φωτόπουλος, Παγώνης(19’ λ.τρ. Τσούκας), Τομαής, Γεωργάκης(62’ Χατζσάββας), Σακαράκης(81’ Καντίμποβιτς), Παναγιωτόπουλος. Γκόβας, Χουριέτ.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Καμπεράι, Κορέντιος, Βλάχος(46’ Χαβέλας), Κατσανέας, Μπάλιας, Ζωγραφάκης(46’ Βάσης), Χανιώτης, Γεωργίου Α.(46’ Ζάππας), Μίντσεβ(90’ Πατρικάκος), Μποτρομλής, Αλιάσι.

 

Προφήτης Ηλίας-Άνω Νεάπολη 0-2

 

Μετά από τρεις αγωνιστικές η Άνω Νεάπολη επικράτησε στο ΣΕΦ με 2-0 του Προφήτη Ηλία.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για την ομάδα του Παναγιώτη Μωραΐτη πέτυχαν οι Πάχος Κ.(17’) και  Παντελαίος(66’).

Μελανό σημείο του αγώνα, ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή της Άνω Νεάπολης Ιωαννίδη Π. στο 15’, ο οποιος χτύπησε στο γόνατο, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Διαιτήτευσε ο Καρανικολάου.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ: Τρικαμηνάς, Θεοφάνους, Αλαϊμπέι(69’ Λάζαρις), Δημητρόπουλος, Ιωαννίδης Δ.(59’ Αναστασίου), Ραμάι, Ντανάκας, Ρωμανός, Λιάκος, Ντύλη(69’ Παντελάτος), Σμπιλίρης.

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Κουλικούρδης, Ιωαννίδης Π.(15’ λ.τρ. Γιακιντζής), Χάμος(89’ Χάνας), Πάχος Ι., Καρνάτος, Πάχος Μ., Πάχος Κ.(59’ Παντελαίος, 85’ Μηνόγιαννης), Αχλαδιώτης, Ψαρόπουλος, Αργείτης, Παλαιολόγος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply