Connect with us

stoplekto

Οι αγώνες στη Γ’ ΕΠΣΠ(20/1)

Published

on

Ολυμπιακός  Περάματος- Πολυκράτης 5-0

 

Σε μεγάλη μέρα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Περάματος σάρωσε με 5-0 τον αδύναμο Πολυκράτη και συνεχίζει να οδηγεί ακάθεκτος την κούρσα του πρωταθλήματος.

Δυο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Κωνσταντίνου(9’, 50’) και από ένα οι  Παρίσης(44’) Κανάρης(55’) και Καπέρης(66’).

Άριστος ο διαιτητής Λυτρίβης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ελαφρόπουλος, Καπέρης, Πέτσος, Ραπτόπουλος, Παππάς(60’ Χατζησταύρου), Κόκκινος(66’ Λουκάνι), Γεροντής, Νικολακάκος(46’ Κανάρης), Παρίσης, Κωνσταντίνου, Κοβιός(75’ Ανδρεάδης).

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ: Γκέκα, Κουρουβακάλης(71’ Ευγενικός), Ευαγγελίδης, Μάσιος, Πέτρής, Σινιάρι, Δρόσος, Λιβάνιος, Μέξης, Δημητρακαρέας(67’ Χριστοδουλόπουλος).

 

ΑΕ Σαλαμίνας- Ένωση Καμινίων 0-2

 

Αλώβητη πέρασε από τη Σαλαμίνα η Ένωση Καμινίων, που λύγισε με 2-0 την τοπική ΑΕ και με την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της πέρασε στην τρίτη θέση.

Τα δυο γρήγορα γκολ του Μπέρμπερη(16’, 29’) απλοποίησσαν την υπόθεση νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Τζανετουλάκου.

Οι φιλοξενούμενοι στο 65’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Σαουλιά με 2η κίτρινη.

Από ένα πέναλτι έχασαν και οι δύο ομάδες. Η Ένωση Καμινίων με τον Αράπογλου στο 23’(απέκρουσε ο Καΐρης) και οι Σαλαμίνιοι με τον Καλάι στο 90’(άουτ).

Σωστός ο διαιτητής Ανθόπουλος.

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Καΐρης, Πάλλας(72’ Πέτσι), Παπαπαναγιώτου, Καλάι, Λαουνάρος(85’ Σουλιώτης), Αναστασίου, Πανταζής, Κοκλιώτης, Θεοχάρης(46’ Σαράτσι), Πούτος, Ιλάνογλου(83’ Γκιόκας).

ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Κυρίτσης, Κολιοτάσης, Καραγιάννης, Δαγκάκης(70’ Σουλεϊμάνης), Σαπχάσα, Αράπογλου(85’ Κιουρτζής), Μπέρμπερη, Σαουλιάς, Κοκράνης(61’ Κουγιουμτζόγλου), Χύκα, Πρεάρης(71’ Χυτήρας).

 

 

ΑΟ Πειραιάς- Πύθαγορας 0-0

 

Σε ένα μοιρασμενο ματς, ΑΟ Πειραιάς και Πυθαγόρας έμειναν στο 0-0 με τους Καμινιώτες να χάνουν στην εκπνοή του ματς πέναλτι.

Πιο συγκεκριμένα στο 93’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραμανώλης, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον μόλις 15 ετών Μπόσταν Ιντ, ο οποίος μάλιστα μπήκε κατ’ ανάγκη στο παιχνίδι σαν αλλαγή στο 88’, καθώς τραυματίστηκε ο Οικονόμου που λογίζεται σαν μικρός και ο Δημήτρης Μάνσαλης υποχρεώθηκε ναα ρίξει στην μάχη τον ταλαντούχο προτιέρο για να υπάρχουν δυο μικροί στην ενδεκάδα.

Οι Περασματιώτες είχαν ζητήσει και εκείνοι πέναλτι από το διαιτητή Σερέπα σε ανατροπή του Οικονόμου με την περιοχή.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Περδικούρης, Κορέντιος, Κοκκόνης, Μανιάτης, Στέφα, Κουράκος, Μουρτίδης(67’ Πάτσος), Χέπα, Κουτσούμπας(77’ Αγγελιδάκης), Καραμανώλης, Παπαθεοφίλου.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Αναργύρου(88’ Μπόσταν Ιντ.), Καρράς, Ιωσηφίδης, Μαρτσόπουλος, Τριανταφύλλου, Μηλιώνης(75’ Σπυριδάκος), Κυριτσιμπασάκης, Οικονόμου(88’ λ.τρ. Λαμπρόπουλος), Καλουτάς, Δαμαλίδης, Βαφειάδης(69’ Θωμάκος).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply