Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στη Γ’ ΕΠΣΠ(23/11)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

ΑΕ Σαλαμίνας- Άνω Νεάπολη 3-0

 

Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕ Σαλαμίνας, που λύγισε με 3-0 την αξιόμαχη Άνω Νεάπολη.

Τα γκολ για τους νησιώτες σημείωσαν οι Καλάι(28’), Ιλάνογλου(59’) και Στόικο(87’).

Οι φιλοξενούμενοι από το 43’ έπαιζαν με δέκα, λόγω αποβολής του Πάχου Μ. για εξύβριση στο διαιτητή. Και οι Σαλαιμίνοι στο 62’ έχασαν με αποβολή τον Πανταζή, που απώθησε αντίπαλο.

Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Ιλάνογλου στο 90’.

Φωνάζει η Άνω Νεάπολη για τη διαιτησία του Φουρναράκη Η..

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μπούτσης, Πέτσι, Ψαρράς(89’ Σαράτσι), Σιγάλας, Παρθένης(79’ Φαρμακόρης), Καλάι, Πανταζής, Στόικο, Τσουβαλάς(70’ Ντούκα), Μούστα(82’ Μακρής), Ιλάνογλου.

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Κουλικούρδης, Ιωαννίδης Σ.(89’ Καρατζάς), Παλαιολόγος, Πάχος Ι., Καρνάτος, Ιωαννίδης Σ., Χάνας(72’ λ.τρ. Σταυράκογλου), Αχλαδιώτης, Μιχαλάς(46’ λ.τρ. Μανδέκης), Πάχος Μ., Γκριτζάπης(46’ Γιακιντζής Σ.).

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Προμηθέας- Προφήτης Ηλίας 1-4

 

Μετά από τρεις αγωνιστικές ο Προφήτης Ηλίας επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα καταβάλλοντας στο γειτονικό ντέρμπι με 4-1 τον εξουθενωμένο Προμηθέα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κουνέλη στο 18’, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για αυτούς.

Ο Προφήτης κατάφερε μέχρι το ημίχρονο να γυρίσει το σκορ σε 3-1 με τέρματα των Σελίμη(28’), Θεοφάνους(35’) και Τρακάκη(38’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χάιδος στο 60’, ο οποίος μαζί με τον Χάιδο έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Διαιτήτευσε ο Κωνσταντόπουλος Δ..

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Πυροβολικός, Τσεσμελής, Λιάσκος, Πετράκης(46’ Τούντας), Παπαδάκης, Ψαρράς(63’ Χάλαρης),

Ροντρίγκες(46’ Παπαδάκης), Κουνέλης, Παλαντέσκου, Ντόσκορης, Κολοβός(82’ Φακιόλι).

ΠΡΟΦΗΤΗΣ: Παλούτσα, Θεοφάνους, Δημητρόπουλος, Τρικαμηνάς, Ραμάι, Λιάκος, Παντελάτος(85’ Βλάσσης), Σελίμης, Τρακάκης, Χάιδος(89’ Μπούσδος), Ρωμανός(67’ Πατεράκης).

 

ΑΕ Νίκαιας- Σαλαμινομάχοι 1-1

 

Στο 90’ η ΑΕ Νίκαιας πήρα μια πολύτιμη ισοπαλία με 1-1 επί των μαχητικών Σαλαμινομάχων. Έτσι η ομάδα του Κώστα Βάρσου άφησε το μείον πίσω της και έφτασε στους μηδέν βαθμούς, ενώ παραμένει αήττητη τις τελεταίες τέσσερις αγωνιστικές.

Μετά από ένα πρώτο μέρος, όπου οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες, στην επανάληψη οι νησιώτες πήραν το προβάδισμα με τον Παππά(55’). Ο σκόρερ στον πανηγυρισμό αντέδρασε παρορμητικά με χειρονομίες προς την εξέδρα με αποτέλεσμα ο διαιτητής Σαΐνης να τον αποβάλει. Στο 79’ έμεινε και η Νίκαια με δέκα, λόγω αποβολής του Θηραίου.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν τελικά με τον Βιδάλη στο 90’.

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ: Λαγώνης, Τρίχας, Κοστιάνης(34’ λ.τρ. Σερδάρης), Θηραίος, Λουκογιαννάκης, Αποστόλου(57’ Θεολόγος), Πρέλα, Καραγιάννης, Βάρσος, Βιδάλης, Θωμάς(75’ Καπαρέλης).

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Τριανταφύλλου, Κούκης(49’ Παπαμιχαήλ), Γκάνιεβ, Ευαγγελου Γ., Παππάς, Λιγνός,

Σιγάλας(78’ Σοφράς), Μυλωνάς, Κωνσταντινίδης, Ζαχαρίας(53’ Ευαγγέλου Γου.), Σεργίδης.