Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στη Γ’ ΕΠΣΠ(4/1)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφει ο Φώτης Περιφάνης

 

Προμηθέας- Οδηγήτρια 1-3

 

Σαν να μην άλλαξε η χρονιά για την Οδηγήτρια, η οποία και στον ερχομό του 2020 συνέχισε απτόητη τη νικηφόρα της πορεία στο πρωτάθλημα, καταβάλλοντας με 3-1 τον Προμηθέα και διατηρώντας το απόλυτο με 12 στα 12.

Το συγκρότημα του Χρήστου Μελανιφίδη «καθάρισε» το ματς από το πρώτο μέρος σημειώνοντας τρία γκολ, δύο με τον Νταβέλη(24’ πέναλτι, 45’) και ένα με τον Μέρντα(34’).

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον μόνιμο σκόρερ του συλλόγου Ντόσκορη Σ.(52’).

Διαιτήτευσε ο Λυτρίβης.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Ντόσκορης Η., Φιλιππάκος(25’ Τσεσμελής), , Δαντσάκης, Ρέντζος(70’ Τούντας), Παπαδάκης, Ρέτκου(50’ Βασιλικής), Ντόσκορης Σ., Βατίστας Α.Π., Παλαντέσκου, Ηλιόπουλος, Βατίστας Α..

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Βασιλειάδης, Λαζάρου(81’ Πολυγένης), Χοτζάι(90’ Ασλανάι), Νάζαρης, Καρανικόλας, Παπουτσής, Μαυροειδάκος(58’ Τσώκος), Ξηρογιάννης, Νταβέλης(59’ Καρδακάρας), Μέρντα, Μένα.

 

Φοίνικας Αγίας Σοφίας- Πήγασος Αγίου Διονυσίου 1-1

 

Δε ανέδειξε νικητή το τοπικό ντέρμπι που έγινε στο Μοσχάτο, με τους Φοίνικα Αγίας Σοφίας και Πήγασο Αγίου Διονυσίου να μένουν στο 1-1.

Το ματς κρίθηκε στην επανάληψη, με τον Φοίνικα να ανοίγει το σκορ με τον Περάμαντζη(71’) και τον Πήγασο να ισοφαρίζει στο 80’ με πέναλτι του Αλαφούζου, που υπέδειξε ο διαιτητής Βάιλας σε  χέρι αμυντικού.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ:  Φιλόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Γούτης, Αντωνίου, Μαυροειδής, Κατσικούρης, Αγοριανίτης Β.(46’ Κανάρης), Ηλιάκης, Αγοριανίτης Λ., Περάμαντζης, Φιλιππάκος(79’ Γιαννακόδημος).

ΠΗΓΑΣΟΣ: Καραμπλιάς, Μαστρόκαλος Λ., Νόκα, Παπακωνσταντίνου, Ζωγράφος(85’ Μαμής), Αλαφούζος(88’ Μαραγκός), Σταματίου, Ντιγκάκης(65’ Σάρδης), Μουστακίδης(59’ Γιαννακόπουλος), Τσουανάτος, Μαστρόκαλος Ελ..

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply