Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες στη Γ’ ΕΠΣΠ(9/2)

Published

on

Αναλυτικό ρεπορτάζ γράφουν οι Αντώνης Δαρζέντας και Φώτης Περιφάνης 

 

Οδηγήτρια – ΑΕ Νίκαια 4-2

 

Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα η πρωτοπόρος και αήττητη Οδηγήτρια κατέβαλε με 4-2 την μαχητική ΑΕ Νίκαια και συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία για την άνοδο .

Οι νικητές αιφνιδίασαν τους αντιπάλους και προηγήθηκαν 2-0 στο 12’ με δυο τέρματα του 19χρονου ταλαντούχου Νταβέλη ( 1’,12’) ενώ στο 27’ ο Μέρντα έκανε το 3-0 και στο 65’ ο Νάζαρης πέτυχε το τέταρτο τέρμα .

Η ΑΕ Νίκαια μείωσε σε 3-1 ( Θεολόγος 41’ ) και σε 4-2 (Πετράκης με πέναλτι μετά από ανατροπή του Θωμά)

Σωστός ο διαιτητής  Γεωργόπουλος

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ : Βασιλειάδης, Καρδακάρης, Χορχάι, Νάζαρης(74’ Καρανικόλας) Ισμαϊλάι, Παπουτσής( 73’ Ασλανάι) Κουγιουμτζιάδης( 78 Μαυροειδάκος) Ξηρογιάννης, Νταβέλης( 52’Λαζάρου) Μέρντα, Λεβέντι

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ : Λαγώνης,.Σέκα( 20’ Σερδάρης)  Λουκογιαννάκης, Αποστόλου( 39’ Θεολόγος) Κατσαράς, Πετράκης, Βάρσος, Θηραίος( 39’ Τρίχας) Πρέλα, Βιδάλης( 46’ λ.τρ. Ταγαρούλιας) Θωμάς

 

ΑΕ Σαλαμίνας- Ποσειδών Χατζηκυριακείου 0-0

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΑΕ Σαλαμίνας και Ποσειδώνας Χατζηκυριακείου, στο μεταξύ τους 0-0 με τους νησιώτες να παραμένουν στη δεύτερη θέση.

Διαιτήτευσε ο Σπήλιος.

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Μπούτσης, Πέτσι(60’ Μεσολόγγης), Πάλλας(85’ Μποτσέρι), Στόικου, Καλάι, Ντούκα, Πανταζής, Δουμένης(90’ Παρθένης), Τσουβαλάς(74’ Μακρής), Μούστα. Ιλάνογλου).

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Χατζαντώνης, Αναζίκος(46’ λ.τρ. Χανιώτης), Ζαχαρίου, Αμίλητος, Ραπτόπουλος, Σκαρπέλος, Ευστρατίου, Σαλιάσι(65’ Χάλαρης), Ντεντόπουλος, Κόκκινος(71’ Βερροιόπουλος), Ζόμπας.

 

Προφήτης Ηλίας- Δάφνη Ταμπουρίων 1-0

 

Ο Προφήτης Ηλίας επικράτησε της Δάφνης Ταμπουρίων με 1-0, όμως ο σοβαρός τραυματισμός του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Χρήστου Χατζηκωσταρά επισκίασε την αναμέτρηση. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής είχε την ατυχία στο 85’ να τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό του πόδι, ενώ μάλιστα είχε μπει στο ματς σαν αλλαγή στο 63’. Καλέστηκε το ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον ποδοσφαιριστή στο Κρατικό Νικαίας, όπου διαγνώστηκε με βαρύ κάταγμα στον αριστερό μηριαίο και αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Στην φάση που τραυματίστηκε ο παίκτης της Δάφνης, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν από το διαιτητή Δαφερέρα πέναλτι, με τον ρέφερι να μην καταλογίζει ούτε καν φάουλ…

Το γκολ τελικά που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους σημείωσε ο Ραμάι στο 88’.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ: Τρικαμηνάς, Μουσκάι, Θεοφάνους, Δημητρόπουλος, Ιωαννίδης(80’ Αναστασίου), Λιάκος, Ντανάκας(88’ Λάζαρις), Ρομανός, Κούρτι, Τζαγκίδης, Ραμάι.

ΔΑΦΝΗ: Καλτσάς, Χατζηιωαννίδης, Ιωάννου(86’ Τομαής), Φωτόπουλος, Γεροντάκης, Αναστάσης, Γκόβας, Σακαράκης, Τσούκας(63’ Χατζηκωσταράς-, 85’ λ.τρ. Καντίμποβιτς), Παναγιωτόπουλος, Χουριέτ.

 

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Δάφνης Ταμπουρίων Χρήστος Χατζηκωσταράς, κατά την εισαγωγή του στο Κρατικό Νίκαιας.

 

Άνω Νεάπολη- Φοίνικας Αγίας Σοφίας 0-1

 

Χάρη στο γκολ του Δημητρόπουλου μόλις στο 8’ ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας πέρασε αλώβητος από το «Π. Νικολαΐδης» επικρατώντας της Άνω Νεάπολης με 1-0 και παραμένει σε τροχιά ανόδου.

Το ματς ήταν αρκετά επεισοδιακό, και εντός και αγωνιστικού χώρου. Κατά τη διάρκεια του ματς στο 36’ αποβλήθηκαν από κάθε ομάδα οι Καρνάτος(2η κίτρινη) και Δημητρόπουλος (2η κίτρινη), ενώ ο Φοίνικας στο 55’ έχασε και τον Κανάρη για αγκωνιά σε αντίπαλο. Στο 77’ διαμαρτύρεται η Άνω Νεάπολη για αποβολή σε αντίπαλο που ανέκοψε ποδοσφαιριστή που ήταν σε προφανή θέση γκολ.

Τα νεύρα του αγώνα μεταφέρθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα και εκτός αγωνιστικού χώρου, με παίκτες και των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια και τον διαιτητή Σαΐνη να γράφει στο φύλλο αγώνος από κάθε ομάδα τους Γούτη και Πάχο Ι..

Σαν να μην έφτανε αυτό, ακόμα ένα αξιοπερίεργο γεγονός έλαβε χώρα στο γήπεδο. Μετά από μαρτυρία και των δύο ομάδων, την ώρα της σύρραξης μετά τη λήξη του αγώνα, δίπλα υπήρχε κάποιος άγνωστος, ο οποίος είχε μαζί του ένα σκυλί ράτσας πιτ μπουλ. Το τετράποδο μέσα στον… κακό  χαμό ξέφυγε από το αφεντικό του και επιτέθηκε σε δυο παίκτες και συγκεκριμένα στους Ιωαννίδη Σ. και Φιλόπουλο. Και οι δυο παίκτες αφού ηρέμησαν τα πνεύματα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο, ώστε να κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις…..

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Κουλικούρδης, Χάνας(68’ Λαμπράκης), Χάμος, Πάχος Ι., Καρνάτος, Σπανάκος,, Πάχος Κ.(46’ Πάχος Μ.), Αχλαδιώτης, Ψαρόπουλος, Αργείτης, Παλαιολόγος(70’ Μηνόγιαννης).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Φιλόπουλος, Κανάρης, Γούτης, Αντωνίου, Κοντογιαννόπουλος, Δημητρόπουλος, Μηνόγιαννης(88’ Αγοριανίτης), Ηλιάκης, Νέστορ(70’ Κατσικούρης), Αγοριανίτης(83’ Περάμαντζης), Δήμος.

 

Προμηθέας- ΑΣ Κωφών 3-1

 

Ο Προμηθέας έκαμψε τον αξιόμαχο ΑΣ Κωφών με 3-1 και συνεχίζει να ελπίζει για την είσοδό του στα πλέι οφ.

Τα γκολ των νικητών έβαλαν οι Τούντας(41’), Ηλιόπουλος(50’) και  Τσεσμελής(90’).

Οι Κωφοί μείωσαν προσωρινά σε 2-1 με τον Μυρλίδη(85’).

Καλός ο διαιτητής Φωτιάδης.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Βολονάκης, Ψαρράς(70’ Πετράκης), Τσεσμελής(57’ Δαντσάκης), Κουνέλης, Παπαδάκης, Τούντας, Ντόσκορης, Βατίστας(37’ Μπόζας), Ρέτκου, Ηλιόπουλος(80’ Ρετζέπι).  

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Βαλής, Καλαμιώτης, Κουιμτζής(80’ Κτενάς), Μούτσο, Μπάκας, Χριστόπουλος(71’ Γαλάνης), Πετράκος(46’ Καραβασιλειάδης), Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τσιμπλάκης, Γιασιάς(64’ Μυρλίδης).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply