Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Οι αγώνες του Σαββάτου στην Α’ ΕΠΣΑ…

Published

on

ΕΠΣΑ αποτελέσματα - ΕΠΣ Αθηνών

Προτελευταία αγωνιστική σε 1ο και 2ο όμιλο της Α΄ΕΠΣΑ το Σάββατο, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο.

Στη μάχη του τίτλου η Αγία Παρασκευή είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια στον 1ο όμιλο, ενώ στον 2ο όμιλο ο Ατταλος έχει προβάδισμα απέναντι στον Χολαργό, ενώ μαθηματικές ελπίδες έχει και η Νέα Ιωνία.

Οσον αφορά τον υποιβιβασμό, έχουν ήδη υποβιβαστεί  Λυκόβρυση, Κένταυρος Βριλησσίων (1ος όμιλος), Πετράλωνα, Βριλήσσια (2ος όμιλος), ενω μόνο μαθηματικές ελπίδες έ χει και ο Αστέρας Ζωγράφου στον 2ο. Από εκεί 6 ομάδες εμπλέκονται στη μάχη στον 1ο όμιλο, ενώ Ηράκλειο και ΓΣ Αργυρούπολης παλεύουν για μια θέση στον 2ο. Θεωρητικά κινδυνεύουν Αθηναϊκός και Αγία Ελεούσα.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε στα ματς που θα γίνουν όλα το Σάββατο στις 15:00…

1ος όμιλος

ΙΛΙΟΥ: Ολυμπιακός Λιοσίων- ΑΟ Περιστερίου

Αγώνας με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι εδώ και αρκετές αγωνιστικές είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, και δεδομένα θα τερματίσουν στην 3η θέση. Αυτό θα είναι το τελευταίο τους ματς αφού την επόμενη αγωνιστική έχουν ρεπό. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σωθεί ακόμη και θέλουν τη νίκη για να τα καταφέρουν και μαθηματικά.

ΤΑΥΡΟΥ Β’: Αγιαξ Ταύρου- Αγία Παρασκευή

Μπορεί βαθμολογικά να μην έχει ενδιαφέρον, αφού δεδομένα οι δύο ομάδες θα τερματίσουν σε 2η και 1η θέση αντίστοιχα. Υπάρχει όμως κίνητρο και στους δύο. Οι γηπεδούχοι θέλουν να είναι η πρώτη ομάδα που θα υποχρεώσει τους πρωταθλητές σε ήττα, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να τερματίσουν αήττητοι.

ΜΕΤ/ΣΗΣ-ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: Λυκόβρυση- Αγιοι Ανάργυροι

Και εδώ μονόπλευρο το ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι έχουν υποβιβαστεί εδώ και καιρό. Θέλουν όμως τη νίκη για να μην κλείσουν τη χρονιά χωρίς τρίποντο. Από την άλλη όμως οι φιλοξενούμενοι που είναι ξεκάθαρα ανεβασμένοι, θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους.

ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Δάφνη Παλαιού Φαλήρου- Κένταυρος Βριλησσίων

Και εδώ μονόπλευρο το ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι με νίκη καθαρίζουν με την παραμονή, ενώ ο Κένταυρος έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά.

ΧΩΡΑΦΑΣ: Ανθούπολη- Δόξα Βύρωνος

Το ματς της αγωνιστικής, αφού και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν 21 βαθμούς και αν δεν κερδίσουν, ο υποβιβασμός θα είναι σχεδόν δεδομένος, ίσως και μαθηματικά. Το ίδιο όμως ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, που έχουν 23 βαθμούς και σε περίπτωση που δεν φύγουν με το τρίποντο από το Περιστέρι, τότε θα υποχρεωθούν να τα παίξουν όλα για όλα με  τον Αγιο Δημήτριο την τελευταία αγωνιστική..

ΡΕΠΟ: Αγιος Δημήτριος

Οι Μπραχαμιώτες θα περιμένουν τα αποτελέσματα των αγώνων και ειδικότερα στο Ανθούπολη- Δόξα Βύρωνος για να δουν αν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την παραμονή τους την τελευταία αγωνιστική με την Δόξα Βύρωνος. Σε περίπτωση που νικήσουν Δόξα Βύρωνος, ΑΟ Περιστερίου, Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και δεν ηττηθούν οι Αγιοι Ανάργυροι, τότε υποβιβάζονται και μαθηματικά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

46 β: Αγία Παρασκευή

37 β: Αγιαξ Ταύρου

30 β: Ολυμπιακός Λιοσίων

24 β: Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, ΑΟ Περιστερίου

23 β: Αγιοι Ανάργυροι, Δόξα Βύρωνος

22 β: Αγιος Δημήτριος

21 β: Ανθούπολη

16 β: Κένταυρος Βριλησσίων

5 β: Λυκόβρυση

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

Δόξα Βύρωνος- Αγιος Δημήτριος

Κένταυρος Βριλησσίων- Ανθούπολη

Αγιοι Ανάργυροι- Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

Αγία Παρασκευή- Λυκόβρυση

ΑΟ Περιστερίου- Αγιαξ Ταύρου

ΡΕΠΟ: Ολυμπιακός Λιοσίων

2ος όμιλος

ΡΟΥΦ: Πετράλωνα- Νέα Ιωνία

Τελειώνει το μαρτύριο για τους γηπεδούχους, που ολοκληρώνουν μια πραγματικά εφιαλτική χρονιά με (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) χωρίς βαθμό, κάτι που δεν θυμόμαστε να έχει συμβεί ποτέ στην Α’ κατηγορία..Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για διατηρήσουν τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχουν για τον τίτλο…

ΒΥΡΩΝΑ: Αθηναϊκός- Χολαργός

Οι γηπεδούχοι θεωρητικά δεν έχουν σωθεί, κάτι που θα συμβεί αν νικήσουν. Θα σωθούν επίσης και μαθηματικά ανεξάρτητα αποτελέσματος αν ταυτόχρονα δεν νικήσουν Ηράκλειο και ΓΣ Αργυρούπολης. Ο Χολαργός θέλει μόνο νίκη για να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική περιμένοντας στραβοπάτημα του Ατταλου.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Βριλήσσια- ΓΣ Αργυρούπολης

Οι γηπεδούχοι έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι καίγονται, αφού θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν στην παραμονή τους, πράγμα που πάντως δείχνει πολύ δύσκολο αφού την τελευταία αγωνιστική παίζουν με τον Ατταλο που είναι βασικός διεκδικητής του τίτλου.

ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ: ΑΟΝΦ Ατταλος- Σούρμενα

Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι, έτσι ώστε να παραμείνουν στην κορυφή και σε θέση ισχύος, έτσι ώστε να εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς η υπόθεση τίτλος. Από την άλλη τα Σούρμενα είναι βαθμολογικά αδιάφορα και έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στα ημιτελικά του κυπέλλου…

ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Αγία Ελεούσα- ΑΕ Ηράκλειο 

Οι γηπεδούχοι σώζονται και μαθηματικά, αν δεν ηττηθούν. Ακόμη και αν ηττηθούν πάντως, θα σωθούν σε περίπτωση που δεν νικήσει ο ΓΣ Αργυρούπολης. Από την άλλη το Ηράκλειο θέλει τη νίκη για να κρατάει αποκλειστικά στα χέρια του την παραμονή του. Με δεδομένο πάντως πως υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον ΓΣ Αργυρούπολης, και την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον Αστέρα Ζωγράφου και ο ΓΣ με τον Ατταλο, δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο για την παραμονή…

ΡΕΠΟ: Αστέρας Ζωγράφου

Μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες του. Για να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να νικήσει την τελευταία αγωνιστική μέσα στο Ηράκλειο και ταυτόχρονα να ηττηθεί το Ηράκλειο στην Αγία Βαρβλαρα αλλά και ο ΓΣ να κάνει δύο ήττες. Το πλέον πιθανότερο είναι να υποβιβαστεί από αύριο…

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

40 β: ΑΟΝΦ Ατταλος

39 β: Χολαργός

37 β: Νέα Ιωνία

32 β: Σούρμενα

27 β: Αθηναϊκός, Αγία Ελεούσα

22 β: ΑΕ Ηράκλειο, ΓΣ Αργυρούπολης

19 β: Αστέρας Ζωγράφου

15 β: Βριλήσσια

0 β: Πετράλωνα

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)

ΑΕ Ηράκλειο- Αστέρας Ζωγράφου

Σούρμενα- Αγία Ελεούσα

ΓΣ Αργυρούπολης- ΑΟΝΦ Ατταλος

Χολαργός- Βριλήσσια

Νέα Ιωνία- Αθηναϊκός

ΡΕΠΟ: Πετράλωνα