Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Οι αγώνες του Σαββάτου στην Β’ ΕΠΣΑ

Published

on

Αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια είχε η χτεσινή ημέρα στους αγώνες της Β’ ΕΠΣΑ σε όλους τους ομίλους.

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε…

Α’ ΌΜΙΛΟΣ

Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία ο Χαραυγιακός επικράτησε εύκολα επί του Αττάλου με 5-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό και χωρίς να έχουν πετύχει ακόμη γκολ. Ο Χίλιος στο 21′, ο Γκούγκας στο 28′ με πέναλτι και στο 35′, ο Χάσι στο 67′ και ο Κουζέλης στο 83′ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Δύσκολη αλλά σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήραν τα Βριλήσσια, που αν και έχαναν κατάφεραν να νικήσουν με 2-1 την Λυκόβρυση, που πάντως εξέφρασε πολλά παράπονα για την διαιτησία. Ο Χρυσογονίδης στο 44′ έκανε το 1-0, με τον Τσιούμα Σ. στο 55′ να ισοφαρίζει σε 1-1 και τον Κανέλλο στο 87′ με πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

Την ανοδική πορεία της συνεχίζει η Αλσούπολη, που νίκησε τον Αστέρα Ζωγράφου με 2-0 και τον προσπέρασε στην βαθμολογία. Ο Βασίλι στο 29′ και ο Παπαδήμας στο 60′ πέτυχαν τα γκολ των νικητών.

Μεγάλη νίκη πήρε ο Πανιώνιος Καισαριανής επί της ελλιπούς Χρυσούπολης με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 32′ ο Τόλης Χατζηστεφάνου με απευθείας φάουλ.

Στο 1-1 έμειναν ΑΟΝ Αργυρούπολης και Ηρακλής Περιστερίου, αποτέλεσμα που μάλλον δεν άρεσε σε κανέναν. Στο 5′ ο Ευτύχης Σάσσαλος έκανε το 0-1, με τον Μπαξεβάνη στο 69′ να κάνει το 1-1.

Β’ ΌΜΙΛΟΣ

Έστω και δύσκολα η Κηπούπολη λύγισε την αντίσταση του Νεοπεντελικού και επικράτησε με 1-0, παραμένοντας στην κορυφή. Ο Νένδος στο 35′ με πέναλτι έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση ο Ατρόμητος Χαλανδρίου νίκησε εκτός έδρας τον Υμηττό με 2-0 και παραμένει στη μάχη της ανόδου. Στο 35′ ο Σφακάκης έκανε το 0-1, ενώ στο 44′ ο ίδιος παίχτης σε εκτέλεση πέναλτι νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 68′ ο Σταφυλοπάτης.

Με το χορταστικό 5-2 επικράτησε ο Ορφέας Αιγάλεω εκτός έδρας επί της Άμιλλας Περιστερίου και παραμένει ψηλά στη βαθμολογία, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν χωρίς βαθμό. Ο Σελμανάι με δύο γκολ στο 24′ και στο 38′ και ο Λάππας στο 28′ έκαναν το 0-3, με τον Ασίμη στο 45′ με πέναλτι να μειώνει σε 1-3. Στο 52′ ο Χρονόπουλος μείωσε σε 2-3, αλλά ο Χαρίτος στο 67′ και ο Βίλα στο 83′ διαμόρφωσαν το τελικό 2-5. Μελανό σημείο για τον Ορφέα η αποβολή του Σταύρου στο 88′ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Ελευθερούπολη νίκησε εκτός έδρας την Αναγέννηση Πετρούπολης με 2-0, με τους γηπεδούχους να ανακοινώνουν την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Άγγελο Πασχαλίδη. Στο 77′ ο Καρυπίδης έκανε το 0-1, στο 82′ ο Ψυλλάκης σε εκτέλεση πέναλτι νικήθηκε από τον γκολκίπερ Παππά, και στο 89′ ο Καταβάτης διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Γ’ ΌΜΙΛΟΣ

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση ο ΠΟΨ νίκησε το Καλαμάκι με 3-0 και συνέχισε την εξαιρετική πορεία του. Δύο γκολ πέτυχε ο Σπυριδάκης στο 10′ με κεφαλιά και στο 87′, και ένα ο Τσίκος με κεφαλιά στο 39′.

Εντυπωσιακή η Λαύρα Αργυρούπολης νίκησε εκτός έδρας την Κορωνίδα με 3-0. Στο 8′ ο Φωτουλάκης με πέναλτι έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 παίχτες στο 35′ λόγω αποβολής του Σοαντζόγλου με 2η κίτρινη. Ο Λιάπας με δύο γκολ στο 40′ και στο 57′ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Πολύ μεγάλη νίκη που την κρατάει ζωντανή στη μάχη της παραμονής πέτυχε η Δόξα Γκύζη, που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας επί του Θριάμβου Χαϊδαρίου που πλέον βρίσκεται σε δραματική θέση. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 35′ ο Σταμάτης.

ΦΩΤΟ: Χαραυγιακός- Άτταλος