Connect with us

5ος Όμιλος

Οι αγώνες του 5ου ομίλου της Γ’εθνικής (αναλυτικό ρεπορτάζ)

Published

on

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Προοδευτική, δεδομένου ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε ρεπό, αφού επιβλήθηκε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 του Εθνικού Αστέρα. Το παιχνίδι πάντως δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους ”βυσσινί” αφού στο 24′ ο Λαζούρος υπέπεσε σε πέναλτι με αποτέλεσμα να αντικρίσει από το διαιτητή του αγώνα, Δραγάτη την απευθείας κόκκινη καθώς ήταν τελευταίος παίκτης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπίνας όμως ο Μπαντίκος είπε ”όχι” διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Λίγο αργότερα επαληθεύτηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου καθώς στο 27′ οι γηπεδούχοι κέδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεξε ο Ζαχαρόπουλος, ο οποίος έκανε το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι τέλους. Στο 40′ ο Αλεξίου θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι. Διαιτητής ήταν ο Δραγάτης με βοηθούς τους Μήταρη και Λάμπρου (ΣΔ Ανατολικής Αττικής)

Δείτε αναλυτικά τι έγινε στους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Τσιαμπουρής): Μπαντίκος, Τασσόπουλος, Λημνιός, Λαζούρας, Μποχώνης, Νυφαδόπουλος, Μπούμπας, Μακαρονάς (60′ Κολλιούσης), Αλεξίου, Κοξαράκης (70′ Πλατίγκος), Ζαχαρόπουλος (85′ Μαυρουδής)

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Φώτης Τσουβαλτσίδης): Αγγελόπουλος, Ζούπα, Φούρναρης, Τριανταφύλλου, Πλακάς, Γραμμόζης (30′ Αδαμάκης), Ασημάκης, Μπίνας, Μπακιρτζόγλου (73′ Φλέσσας), Μάλκας (50′ Χανιώτης), Μοντεσάντος.

 

 

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-0

 

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στη Νέα Ιωνία και τον Κισσαμικό με τις δυο ομάδες να μένουν στο… άσφαιρο 0-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά υπεροχή όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν σε γκολ. Διαιτητής ήταν ο Λάμπρου με βοηθούς τους Μητρολιού και Φλώτσιο

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Λυκούρης, Κοντίδης, Ρόππας, Τερλελής, Αχμέτ, Σπαγής, Πρισιμιτζής (60′ Νησαριώτης), Τύρπος (79′ Μάλτσι), Όγκμπουε, Καραγιάννης, Καραχάλιος (87′ Βογατσάς)

 

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Ρίζος, Παραλίκης, Εσόνο, Ψυχουντάκης, Χολέβας, Μιούεν, Χατζηλιόντας (77′ Καρβουνιάρης), Κουμπλόγλου, Δρακάκης, Κιντόσε (46′ Μαντζιούνης), Μπάτζιο.

 

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΡΝΑΣ

 

 

 

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ 0-0

 

Σε ένα παιχνίδι όπου η δύναμη και το πάθος περίσσευε Δόξα Βύρωνος και Α.Ο.Τ. Αλίμου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Κυρίαρχο στοιχείο του αγώνα αποτέλεσαν οι σκληρές μονομαχίες ενώ χαρακτηριστικό αποτελεί το γεγονός ότι στο 10′ τραυματίστηκε ο Δρυμούσης από δυνατό μαρκάρισμα του Μπιρμπίλι. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής θα μπορούσε να είχε υποδείξει την απευθείας κόκκινη στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο αφού στο 50′ ο Μπραντάν χτύπησε εκτός φάσης τον Φέτση, γεγονός που δεν άφησε ατιμώρητο ο διαιτητής Μανούχας (ΣΔ Αργολίδας). Λίγο αργότερα, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όμως ο Τσαφταρίδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Χώνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν τέρματα

 

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ (Βαγγέλης Μάλλιος): Σουλογάνης, Μπιρμπίλι, Κατσούδας, Παπαδόπουλος, Ζώνας, Φουντουκίδης, Σαλαπάτας, Δωροβίνης, Μακρής, Φέτσης (75′ Γκουντελίτσας), Τσαφταρίδης (78′ Κρυεμάδι)

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Ηλίας Καλοπίτας): Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Μανωλιάδης, Γούλας, Καραμέρης, Σαπαλίδης (88′ Ελευθεριάδης), Σαγανάς, Μπραντάν, Δρυμούσης (10′ λ. τρ. Νικολάου (75′ Αθανασόπουλος))

 

ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 3-1

 

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθημα σημείωσε ο Γιούχτας που επιβλήθηκε με 3-1 του Ολυμπιακού Λαυρίου. Στο 40′ ο Καστελλιανάκης έβαλε σε θέση οδηγούς τους ”πράσινους”, με τον Μυλωνά στο 60′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 66′ οι ”ερυθρόλευκοι” μπήκαν στο παιχνίδι καθώς ο Μπαρτσελό με προβολή μείωσε σε 2-1. Το τέρμα αυτό δεν άγχωσε τους Ηρακλειώτες οι οποίοι κλείδωσαν τη νίκη στις καθυστερήσεις με γκολ του Ζαφειρίδη. Διαιτητής ήταν ο Ντοκάκης με βοηθούς τους Μαρνέζο και Καλφάκη (Χανίων)

 

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Βασίλης Καραϊσκος): Δημαράκης, Ζαμπετάκης, Τασιούλας, Μαυρίδης, Ιερωνυμάκης, Γενιτσαρίδης, Μυλωνάς, Ζαφειρίδης, Καστελιανάκης, Καρβελάς (92′ Ντελία), Μιχελακάκης (73′ Μαραγκουδάκης)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Βασίλης Στασινόπουλος): Παπαδόπουλος, Σαλάκου, Τσιώλης (64′ Γκόντζος), Μπεργιάννης, Τσίκλος, Βίλα (75′ Παράσχος), Γιαχάεβ Α., Μπαρτσελό, Γιαχάεβ Β., Βελετάκος.

 

 

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ – ΠΕΥΚΗ 0-2

 

Πετυχαίνοντας τέρματα σε καίρια σημεία η Πεύκη απέδρασε με το… διπλό από το Ατσαλένιο επικρατώντας του ΠΟΑ με 2-0. Μόλις στο 10′ ο Κολιός εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Μάτσου και έγραψε το 1-0. Στο 35′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους χάρις σε ωραίο σουτ του Ιορδανίδη. Οι ”μπλε” θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και τρίτο τέρμα στο 89′ όμως ο Ιορδανίδης δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από το σημείο του πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Μαρκομιχάλης. Διαιτητής ήταν ο Χρυσός με βοηθούς τους Μαραγκουδάκη και Κανελλάκη (Χανίων)

 

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Μανόλης Πατεμτζής): Συνάνης, Φραγκιαδάκης, Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Γιακουμάκης Μ., Πλουσής, Συσκάκης, Γιακουμάκης Π., Μπουτσάκης (69′ Γιακουμάκης Γ.), Βρεττός (46′ Καλομοίρης).

 

ΠΕΥΚΗ: Δράμπαλης, Κολιός, Γιαννουλάκης, Καρακώστας, Τερζής, Κωνσταντίνου, Σεμπέκος, Μάτσος (74′ Γκίκας), Ιορδανίδης, Τοπούζης (78′ Μαρκομιχάλης), Κακλαμάνος (84′ Θεοδωρόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply