Connect with us

6ος Όμιλος

Οι αγώνες του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (αναλυτικό ρεπορτάζ)

Published

on

Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ 2-1

 

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Ηλυσιακός τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 2-1 του Ερμή Ζωνιανών. Μετά από ένα στείρο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψα. Στο 72′ ο Κάμπας ανατράπηκε από τον Νικηφόρο με το διαιτητή Παπάζογλου να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών και παράλληλα την κόκκινη κάρτα στον νεαρό τερματοφύλακα όντας τελευτάιος παίκτης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στρατάκης ο οποίος ευστόχησε βάζοντας σε θέση οδηγού τους ”κιτρινόμαυρους”. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Κολοβό στο 77′. Παρ’ όλα αυτά, οι Ρεθυμνιώτες δεν τα παράτησαν και μείωσαν στο 85′ με τον Γκούγκα. Στα τελευταία λεπτά ο Ερμής πίεσε για την ισοφάριση δίχως όμως να τα καταφέρει. Διαιτητής ήταν ο Παπάζογλου με βοηθούς τους Πολυχρονιάδης και Ρούντο (Ανατολικής Αττικής)

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Νικολάου, Μητσόπουλος, Ιωαννίδης, Καραπιπέρης, Τσέπε, Φλέγκας, Κωνσταντίνου (66′ Χιος (88′ Σύσκος)), Στρατάκης, Αγγελόπουλος (46′ Κολοβός), Μασούρας, Κάμπας

 

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Σουτζής): Νικηφόρος, Κανδηλάκης, Κοζωρόνης (52′ Πλουσής), Κάββαλος, Σταυρακάκης (67′ λ. τρ. Κλίνης), Μπριλάκης, Ρουμπάκης, Αριστεινίδης, Γκούγκας, Κοζανίδης, Μπέρκης (72′ Μήτρου).

 

 

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 1-0

 

Την ανοδική της πορεία πιστοποίησε η Τριγλία Ραφήνας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης καθώς επικράτησε με 1-0. Στο 11′ οι ”κιτρινόμαυροι” έφτασαν κοντά στο γκολ όμως το σουτ του Ζέκιο σταμάτησε στο δοκάρι. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 65′ ο Γκίκας με ωραία κεφαλιά Διαιτητής ήταν ο Κουντουριώτης με βοηθούς τους Κρέτσιμο και Ντζουροπάνο (Δυτικής Αττικής)

 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Στάθης Ασλάνογλου): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος, Τόσκας, Κόρακας, Τσέπας, Σκαφίδας, Ράμο, Γκίκας, Σταμπέλος, Βουλομένος (62′ Μουλάκης (90′ λ. τρ. Τσιτοφώτος)), Ζέκιο (82′ Φελέκης)

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Ούσιος, Κόπελας, Σινάνι (57′ Κωβαίος), Πλίτσης, Σκουρλής, Δρακοντίδης (85′ Χριστόπουλος), Μίχος, Φωστέρης, Καζαντζής, Ζόνας, Ανδρεαδάκης (74′ Παπαδημητρόπουλος).

 

 

 

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 1-0

 

Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς έλαβε χώρα στο ”Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” εκεί που το Αιγάλεω, το οποίο παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, νίκησε στις καθυστερήσεις 1-0 τον ΑΟΑΝ. Η ομάδα του Ντε Σόουζα Λουτσιάνο άφησε αισιόδοξα μηνύματα δείχνοντας ότι θα αποτελέσει αξιόπιστη δύναμη στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ήταν κατά κράτος καλύτεροι παίζοντας μάλιστα κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο. Μάλιστα ενδεικτικό της κυριαρχίας του ‘Σίτι” αποτελούν τα τέσσερα δοκάρια που σημάδεψαν οι Σταύρου (18′), Δουκάκης (49′), Παπουτσής (55′) και Μιχαήλ (61′). Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι από το 54′ οι Λασιθιώτες έπαιζαν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Καρνιάτη. Στο 75’ η ομάδα των δυτικών προαστίων έφτασε κοντά στο γκολ όταν και κέρδισε πέναλτι όμως ο Παπουτσής έστειλε τη μπάλα άουτ με την αγωνία να κορυφώνεται στα τελευταία λεπτά. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πήρε το αίμα του πίσω στις καθυστερήσεις καθώς με εκπληκτικό βολέ νίκησε τον Μπρόκο χαρίζοντας τη νίκη στο Αιγάλεω. Διαιτητής ήταν ο Ψύχουλας ο οποίος είχε για άξιους συμπαραστάτες του Φίλο και Τακόπουλο (Εύβοιας)

 

Δημιούργησε θέμα η αστυνομία

Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός επίσης ότι η Αστυνομική αρχή που βρέθηκε στο γήπεδο έκρινε το γήπεδο ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αναμέτρησης ωστόσο το Αιγάλεω παρουσίασε τα δικαιολογητικά που έχει καταθέσει στην περιφέρεια Αττικής για την άδεια καταλληλότητας και το θέμα λύθηκε

 

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Κουρεπίνης, Παπουτσής, Κοντιζάς (65′ Κλης), Μαυρομάτης, Ευαγγέλου, Σταύρου, Δουκάκης, Μπεθάνης, Μιχαήλ, Χρίστο (77′ Παπαναστασίου), Βουτυράς (61′ Πολυκρέτης)

 

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Πυγιάκης (56′ Καουκάκης), Μουτάκης, Κοκκολάκης Κ. (31′ Δέλλιος), Ιασωνίδης, Χριστάκης, Σταυρακάκης (10′ λ. τρ. Φαγάς), Γκέτα, Λεπτοκαρίδης, Κοκκολάκης Γ., Καρνιάτης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply