Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αγώνες Play-off B’ Κατηγορίας ΕΠΣΠ

Published

on

Γράφει ο Αντώνης Δαρζέντας και ο  Φώτης Περιφάνης

 

Νέοι Ευγενείας – Δίας Κορυδαλλού 2-2

 

Στο 94’  οι Νέοι Ευγενείας ισοφάρισαν τον Δία Κορυδαλλού σε 2-2  με ένα γκολ που ίσως να ισοδυναμεί με την άνοδο στην Α’ Κατηγορία .

Το παιχνίδι αυτό που έγινε στο γήπεδο του Ρέντη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί διαφήμιση του ποδοσφαίρου ανάμεσα σε δυο πολύ καλές και ισοδύναμες ομάδες  που δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ .

Οι Ευγενιώτες μπήκαν  πιο επιθετικά  στο παιχνίδι , αλλά οι Κορυδαλλιώτες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 37’ όταν σε μια αντεπίθεση  ο Μπουρογιαννόπουλος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Σκούταρη Β. που με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Άμεση ήταν η απάντηση των Νέων που σχεδόν αμέσως μετά ( 39’ ) ισοφάρισαν με ασύλληπτο σουτ του Λοξού έξω από την περιοχή.

Ο Δίας ξεκίνησε καλύτερα στην επανάληψη και στο 50’ πήρε το προβάδισμα με μακρινό σουτ του Μπουρογιαννόπουλου .

Οι Νέοι Ευγενείας  κέρδισαν πέναλτι στο 79’ όταν σε σουτ του Πλήθη η μπάλα βρήκε το χέρι του Μοσχονά . Το εκτέλεσε ο Πετρόχειλος που μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι,  αλλά ο Μπούρας απέκρουσε σωτήρια .

Στο 94’ όμως το παιχνίδι ήλθε στα ίσια . Μετά από μπαλιά του Πλήθη ο Πετρόχειλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το τελικό 2-2 . Και από μοιραίος παίκτης για την ομάδα του μεταβλήθηκε σε ήρωα. Το γκολ αυτό λοιπόν , πανηγυρίστηκε  ιδιαίτερα από τους ποδοσφαιριστές , αλλά και τους αρκετούς φίλους των Νέων Ευγενείας, αφού με νίκη την προσεχή εβδομάδα επί του Αστέρα Κερατσινίου ανέρχονται στην Α’ Πειραιά.

Ο διαιτητής Κακριδής επιβεβαίωσε την σπουδαία κατάσταση στην οποία βρίσκεται . Πάντα κοντά στις φάσεις ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Χωρίς προβλήματα και οι βοηθοί Μητάκος, Παγουρτζής.

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Τσαΐνης, Τραμουντάνας, Πολυχρονάκης( 75’ Μπλέτσας) Λοξός( 55’ Πετρόχειλος ), Μπροτζάκης, Νταντής, Χριστοδούλου, Τσιαμήτας, Κουρπάς, Δημόπουλος, Πλήθης.

ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Μπούρας, Μοσχονάς, Βαβουράκης, Πιταράκης, Πηλίδη, Σκούταρης Ν., Καφταντζής( 61’  Γιαννιτσιώτης) Χαρατσάρης,( 84’ λ.τρ. Ρίζος), Μπουρογιαννόπουλος, Σκούταρης Β.( 89’ Ακριτίδης ) Αϊβατίδης( 75’  Ντουμιτρίου)

 

AE Νίκαιας- Αστέρας Κερατσινόυ 1-1

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Αστέρας Κερατσινίου ισοφάρισε σε 1-1 την ΑΕ Νίκαια.

Οι Νικαιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Σύρο στο 55’, για να ισοφαρίσει ο Αστέρας Κερατσινίου με τον Νίνο στο 89’. Μάλιστα οι Χαραυγιώτες έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 93’ να κλέψουν τη νίκη, αλλά ο Πλουμής νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Γουσγουνέλη. Η Νίκαια είχε και δοκάρι με τον Μαυρουδή στο 41’.

Διαιτήτευσε ο Ιωαννίδης.

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Γουσγουνέλης, Τζέλιας, Καλαϊτζής, Παπαδόπουλος Λ., Τζεγιαννάκης(46’ Σύρος), Αργυρόπουλος, Μαυρογένης(60’ Ελισέου), Καλαϊτζόγλου, Μαυρουδής(75’ Αγουρίδας), Μαραγκός, Τσονόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δεληγιάννης, Κουκουνάκης, Μανώλης, Βασιλικός, Δεσύλλας(84’ Φλωρόπουλος), Λαμπρινάτος Γ., Πατηνιώτης(77’ Πλουμής), Μαραγκός(43’ λ.τρ. Μπότζι), Νίνος, Ντραγκότι, Κορκίδης.

 

Αναγέννηση Μοσχάτου- Πειραϊκός 3-2

 

Σπουδαία νίκη για την Αναγέννηση Μοσχάτου που κατέβαλε με 3-2 τον Πειραϊκό και χρειάζεται την τελευταία αγωνιστική καλύτερο αποτέλεσμα από τον ΑΟΚ Φαλήρου για να πανηγυρίσει την άνοδο. Αντίθετα, ο Πειραϊκός για να ανέλθει εκείνος χρειάζεται νίκη επί του ΑΟΚ Φαλήρου και οπωσδήποτε ήττα της Αναγέννησης από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου.  Δυο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Τόττης Θ.(16’, 85’) και ένα ο  Νελάι(1’), ενώ είχαν και δοκάρι με τον  Τόττη Θ. (80’).

Και τα δυο γκολ του Πειραϊκού σημείωσε ο Λούπος(9’, 88’).

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Ντουμιτρέσκου έχει ο Πειραϊκός. Διαμαρτύρεται για κόκκινη κάρτα σε αντιαθλητικό μαρκάρισμα στο 19’ στον Καραμπάτση, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας, ενώ ζήτησε και αποβολή σε ανατροπή του Παφίλη στο 34’ σε μια φάση που έβγαινε μόνος του, αλλά αντίθετα ο διαιτητής  του έβγαλε κίτρινη κάρτα για θέατρο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Γιώτης, Ταχιράι, Ρίζος, Καπούλας, Σαρδέλης, Λάμπρου, Ζαχαρίας, Ράττου(71’ Σινάνι), Νελάι(46’ Οικονομάκης), Βασίλι(65’ Στέργιος), Τόττης Θ.(90’ Ξαγοράρης).

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ:  Μπακαλάρος, Φρυτζάλας(61’ Κυρτίδης), Καλλυβωκάς(75’ Θηραίος), Θεοχαράκης, Καραλάγας, Γκούρι, Καραμπάτσης(19’ λ.τρ. Ξυμιαλής), Λούπος, Σεϊνταράσι, Παφίλης, Παυλίδης(65’ Σαμχαραούλι).

Φώτης Περιφάνης

 

ΑΟΚ Φαλήρου- Ολυμπιακός Κερατσινίου 3-1

 

Μια «χρυσή» ευκαρία να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία έχει ο ΑΟΚ Φαλήρου, καθώς επικράτησε με 3-1 του Ολυμπιακού Κερατσινίου και χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από την Αναγέννηση Μοσχάτου για να τα καταφέρει.

Δυο γκολ για τους Τζιτζιφιώτες, που εκμεταλλεύτηκαν τις αντεπιθέσεις τους, πέτυχε ο Ντρούγκας(4’, 85’) και ένα ο   Μέτχαντ(59’). Για τον Ολυμπιακό σκόραρε ο Μπαγκαλάς στο 66’.

Καλός ο διαιτητής Μαρινάκης.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Παλυβός, Μιχάλης, Γκατζάς, Σιάκουλης, Μπαϊρακτάρης, Κάπος(85’ Μπαχά), Ρόντο, Καραγιάννης, Σταμούλης, Μακραντζινός(53’ Μέτχαντ), Ντρούγκας(80’ Γρυπάρης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τσιλιγιάννης, Νομικός, Μπαϊραμπάς(78’ Πολίτης Μ.), Παπανδρέου, Θεοδωρόπουλος, Γερόλυμος, Μπαγκαλάς, Καθαρόπουλος, Πολίτης Σ., Ταταμανίδης(58’ Σακάτος), Αποσπόρης(73’ Βραχασοτάκης).

Φώτης Περιφάνης