Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι αδελφοί Κανταρτζόπουλοι στον Σαρωνικό Αίγινας

Published

on

Στην απόκτηση των αδερφών Παναγιώτη κ Αντρέα Κανταρτζόπουλου προχώρησε η ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας, όπως αναφέρει η παρακάτω ανακοίνωση του συλλόγου στην επίσημη σελίδα της.

Η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επισήμως , την απόκτηση με μορφή δανεισμού , από τον Αετό Κορυδαλλού των αδερφών Παναγιώτη κ Αντρέα Κανταρτζόπουλου.
Πρόκειται για δύο πολυσύνθετους ποδοσφαιριστές που γεμίζουν τη φαρέτρα του Σαρωνικού και προσφέρουν άπειρες λύσεις στον προπονητή μας , στο φετινό μαραθώνιο πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα … ο Παναγιώτης , 21 χρόνων , όπως κ ο αδερφός του ( δίδυμοι γαρ) , αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και διακρίνεται για το ποιοτικό του παιχνίδι , με μια ωριμότητα που δύσκολα βρίσκεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πολύ δυνατός και ακούραστος….
Ο Αντρέας …. πολυθεσίτης , καλύπτει όλα τα ενδεχόμενα κενά που μπορεί να προκύψουν στη διάρκεια της χρονιάς , παίζοντας από δεξί και αριστερό μπακ , μέχρι στόπερ κ αμυντικό χαφ. Επίσης πολύ δυνατός , επίσης ακούραστος , επίσης πολύ δυναμικός…
Αν θέλαμε λοιπόν να μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους για τα νέα μας αποκτήματα θα μπορούσαμε να τους περιγράψουμε ως εξής …..
Σκυλιά του πολέμου !!!!!!!
Σε αυτό στο σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αετό Κορυδαλλού και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μπουγα Δημήτρη , για τον δανεισμό των ποδοσφαιριστών .
Καλώς ήρθατε μάγκες….
Καλή σεζόν !!!!