Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Οι Ακαδημίες της ΑΕ Περάματος

Published

on

« Η ΑΕ Περάματος  ανακοινώνει την έναρξη για την ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016 των Ακαδημιών της. Συγκεκριμένα την ΤΡΙΤΗ 1/9 2015 και ώρα 15.00 καλούνται οι μικροί φίλοι της Ένωσης να βρίσκονται στο δημοτικό γήπεδο Περάματος (είσοδος από Ελπίδος) για την πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, φέτος όλοι προπονητές των υποδομών είναι διπλωματούχοι με πτυχίο UEFA C’ τουλάχιστον, ή απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Ακόμη το προπονητικό τιμ θα πλαισιώνεται από διπλωματούχο ψυχολόγο, πτυχιούχο παράλληλα και διπλώματος προπονητικής για ολοκληρωμένη προπονητική και παιδοψυχολογική υποστήριξη. Παράλληλα,  στο γήπεδο σε καθημερινή βάση θα παρίστανε διπλωματούχος φυσιοθεραπευτής για τις ιατρική βοήθεια.

Το προπονητικό τιμ φέτος διευρύνεται ώστε φέτος 4 τέσσερις τουλάχιστον διπλωματούχοι προπονητές να έχουν την επίβλεψη του ανάλογου κατά ηλικία τμήματος, ενώ την υψηλή εποπτεία , όπως είναι γνωστό αναλάμβανε με την μορφή του τεχνικού διευθυντή Ακαδημιών , ο πρόεδρος του συλλόγου μας , Γιάννης Ιατρού, ο οποίος τυγχάνει πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο.

Σας καλούμε λοιπόν την 1/9 στις 3 το μεσημέρι στο δημοτικό γήπεδο Περάματος, να τρέξουμε, να γελάσουμε, να παίξουμε, να μάθουμε ποδόσφαιρο και το βασικότερο να συμβάλλουμε στην κοινωνική ενσωμάτωση των παιδιών μας με υπευθυνότητα και συνέπεια μέσα από τον αθλητισμό προάγοντας την ευγενή άμιλλα και την κοινωνικότητα με άξονα την μεγάλη μας αγάπη, το ποδόσφαιρο».