Connect with us

stoplekto

Οι Αμπελόκηποι έσωσαν το βαθμό με γκολ τερματοφύλακα!

Published

on

Στο Ίλιον, ο τοπικός ΑΟ και οι Αμπελόκηποι μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας (2-2) έπειτα από μια χορταστική…ματσάρα! Οι παίκτες του Γιώργου Μάλλη ανέκοψαν την ανοδική πορεία των «κιτρινόμαυρων» κάνοντας κατάθεση ψυχής και «κλέβοντας» τον βαθμό στις καθυστερήσεις. Με αυτόν το τρόπο, έφτασαν τους 15 βαθμούς στην ένατη θέση, ενώ ο ΑΟ αριθμεί, πλέον, 21 πόντους στη δεύτερη θέση μαζί με τα Πετράλωνα που συνέτριψαν 6-0 τον Άφοβο εκτός έδρας.

Παρά τα τέσσερα τέρματα, στο πρώτο ημίχρονο καταγράφηκε μόνο η αποβολή του Παπαδόπουλου στο 31’ με δεύτερη κίτρινη. Στο δεύτερο, όμως, έγινε πανικός! Αρχικά, ο Γιάννης Σταματάκης άνοιξε το σκορ στο 48’, ενώ στο 67’ ο ίδιος σούταρε στο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπαντές πέτυχε το 2-0, το οποίο θεωρητικά «κλείδωνε» το τρίποντο. Παρ’ όλα αυτά, ο Νίκος Μυλωνάς (του Πέτρου) μείωσε σε 2-1 στο 87’ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο τερματοφύλακας Ζαραβέλης ισοφάρισε για το τελικό 2-2 με ωραίο χτύπημα φάουλ θυμίζοντας… Ροζέριο Σένι. Ενδιάμεσα στο 89’, ο Δαούτης σκόραρε για το συγκρότημα του Γιώργου Τζώτζη, όμως ο επόπτης υπέδειξε οφσάιντ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μπαϊρακτάρης Ν., Στάμος Β., Μουρουνάκης Θ.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Γεροντάκης, Σπυροπάλη, Ανταλής (70′ Τόλιας), Δαούτης, Πλάκας, Τσαμποδήμος, Μπαντές, Σταματάκης Π., Σταματάκης Ι., Μάκρας (70′ Πυλαρινός), Δαμασκηνός (76′ Λιάπης).

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Γιώργος Μάλλης): Ζαραβέλης, Χασάν (74′ Παπαδάκης), Κίτσος, Μυλωνάς Ν.-Παν. (88′ Λεοντάρης), Βιγκάνι, Τόσκα, Πασβούρης, Φώτου, Παπαδόπουλος, Ανδριόπουλος (64′ Μυλωνάς Ν.-Πετ.), Αναστασιάδης.