Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Οι Αμπελόκηποι 5-1 τον Αφοβο

Published

on

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ο αγώνας της Κυριακής το πρωί στο Ρουφ για τον Αφοβο κόντρα στους Αμπελοκήπους που ήταν τυπικά γηπεδούχοι, με την ομάδα του Πάνου Τζορμπατζόγλου να επικρατεί με 5-1.

Αν και οι «μπλε» μπήκαν καλύτερα στο 1ο μέρος, οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 18 με τον Βουρλή, σε μια φάση που  οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν πως υπήρχε ξεκάθαρο φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα του Αφόβου Φανό.  Λίγο αργότερα ο Αφοβος πέτυχε γκολ με σκόρερ τον Μακρή αλλά  το γκολ ακυρώθηκε σαν οφσάιντ με αποτέλεσμα να έχουμε νέες διαμαρτυρίες. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μαντζώρος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0.

Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Άφοβος μπήκε με σκοπό να σκοράρει νωρίς, κάτι όμως που κατάφεραν τελικά οι Αμπελόκηποι, αφού ο Ανδρικόπουλος σε αντεπίθεση στο 64’ έκανε το 3-0. Μετά από αυτό ήρθε η κατάρρευση για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δέχτηκαν και το 4-0 με πέναλτυ του Τοπάλη στο 70’, ενώ το 5-0  έκανε  ο Σταυρακάκης με ατομική προσπάθεια. Ο Άφοβος το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με πέναλτυ στο 86’ το οποίο κέρδισε ο Κουλιάς και μετουσίωσε σε γκολ ο Καρατζούλης. Το μόνο θετικό από την αναμέτρηση η παρθενική εμφάνιση του Καρατζούλη ο οποίος είναι 14 χρονών και φυσικά η εκτέλεση πέναλτυ από αυτόν μετά από πρωτοβουλία του αρχηγού της ομάδας Νίκου Καρτσωνάκη ο οποίος ήταν και ο φυσιολογικός εκτελεστής.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Μάνκο,Χίνος (73’ Βλάχος), Ντενίλιο, Μπλίκας (63’ Μυλωνάς), Μαζγαλτζής, Κερασίδης, Ανδριόπουλος, Μζίου (63’ Σταυρακάκης), Βουρλής, Τοπάλης, Μαντζώρος (46’ Ντίνε).

ΑΦΟΒΟΣ: Φανός, Δρένης Μ., Δρένης Α. (54’ Λεβεντούρης), Τζουγανάτος (54’ Κουλιάς), Χατζιλλάρι, Τζίλιος, Ζαχαρόπουλος (46’ Yζι), Ταμπάκης (46’ Τζάτζο)(68’ Καρατζούλης),Βογιατζής, Μακρής, Καρτσωνάκης.