Connect with us

stoplekto

Οι βετεράνοι έφηβοι του Ολυμπιακού τίμησαν τον δάσκαλο τους Ηλία Υφαντή

Published

on

Σε μια όμορφη βραδιά γεμάτη συγκίνηση οι βετεράνοι της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού την δεκαετία του 1960- 1970 τίμησαν τον προπονητή τους και μεγάλη δόξα του ποδοσφαίρου  Ηλία Υφαντή.

Στην εκδήλωση που έγινε  στην κοσμική Ταβέρνα «Λευτέρης» στην  Αγία Βαρβάρα οι μαθητές τίμησαν τον δάσκαλο τους ο οποίος εκτός από τα μαθήματα μπάλας που τους έμαθε φρόντισε να διαμορφώσουν  καλούς χαρακτήρες και να γίνουν χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία.

Το θερμό χειροκρότημα όλων κατά την είσοδο του κυρ- Ηλία στο μαγαζί ήταν η επιβράβευση  για την προσφορά του προς αυτούς στα νεανικά τους χρόνια .

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον σπουδαίο δάσκαλο ο Τάκης Καλούδης που οργάνωσε αυτή την υπέροχη βραδιά  και εκ μέρους όλων του πρόσφερε μια ασημένια εικόνα του Χριστού. Επίσης ο φροντιστής εκείνης της εποχής Πέτρος Ρηγούτσος του παρέδωσε μια φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές όλων των παρευρισκομένων.

Φανερά συγκινημένος ο Ηλίας Υφαντής ευχαρίστησε όλους για την αγάπη και τον σεβασμό προς το πρόσωπο του…..

Έγινε επίσης ονομαστική αναφορά στην εκδήλωση για εκείνους που έχουν φύγει από την ζωή….

Από τους παλαίμαχους έφηβους του Ολυμπιακού το παρόν στην  όμορφη βραδιά έδωσαν οι

Τάκης Καλούδης , Δημήτρης Τύρπος, Πέτρος Κανέλλος, Νίκος Μαριόλης, Άρης Σταμάτης,  Δημήτρης Χασομέρης, Μιχάλης Τούντας, Νίκος Γιαννακούρος, Γιώργος Σαχινίδης, Νίκος Τζώρτζης, Σωτήρης Κορωνιάς, Αντώνης Ιακωβίδης, Περικλής Χαρίτος, Κώστας Γκιων , Πέτρος Σκορδιαλός, Δημήτρης Σοφός, Αντώνης Γκότσης, Παναγιώτης Λυπηρίδης, Νίκος Κασελίμης, Γιάννης Βογιατζής, Δημήτρης Βασιλειάδης, Δημήτρης Σταματιάδς, Κώστας Προκοπίδης, Μιχάλης Τόλης, Γιώργος Σταμούλης, Δημήτρης Τριανταφύλλου Ηλίας Διαμαντόπουλος, Γιάννης Αναγνώστου, Σπύρος Σύρος, Δημήτρης Βασιλείου και ο Πέτρος Ρηγούτσος.

Advertisement