Connect with us

stoplekto

Οι δηλώσεις από τον τελικό της ΕΠΣΑ

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές..

Published

on

Θωμάς Γράφας(προπονητής Κηφισιάς): ”Είμαι γεμάτος χαρά! Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα! Νομίζω ότι η ιστορία και η αξία του αντιπάλου δίνουν τεράστια σημασία στη νίκη τη δική μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια, μας έκαναν υπερήφανους”!

Δημήτρης Βέρμπης (επιθετικός Κηφισιάς): ”Μπορεί να μην ήταν ποιοτικά το καλύτερο παιχνίδι,όμως είχε πάθος και από τις δύο ομάδες!Ολοι φύγαμε με… κράμπες από το γήπεδο!Στη διαδικασία των πέναλτι κερδίζει ίσως ο πιο τυχερός ή αυτός που θέλει περισσότερο η μπάλα! Είναι μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Μία από τις πιο όμορφες μέρες”!

ΒαγγέληςΓκουτσούλας(μέσος Κηφισιάς): ”Μεγάλη νίκη αναμφίβολα! Είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι,αφού αυτό που ζητούσαμε τόσο καιρό το κατακτήσαμε! Σίγουρα ήμασταν τυχεροί και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους, στα παιδιά, στον προπονητή μας, στον γυμναστή μας και στον πρόεδρο. Είχα πολύ άγχος στην εκτέλεση του πέναλτι, ευτυχώς όμως ευστόχησα και όλα κύλησαν καλά”.

Γιώργος Κόλλιας(τερματοφύλακας Κηφισιάς): ”Είμαι πολύ χαρούμενος! Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, παρόλα αυτά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να σκοράρουμε στο τέλος και να στείλουμε το παιχνίδι στην παράταση.Στα πέναλτι σταθήκαμε… εφτάψυχοι και τα καταφέραμε! Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά”!

Βασίλης Γαντζούλας (πρόεδρος Κηφισιάς): ”Τι να πω τέτοια ώρα; Η στιγμή μιλάει από μόνη της! Επιτέλους, δικαιωθήκαμε μετά από κόπους πολλών ετών! Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους”!

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply