Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι εκπληκτικοί Νέοι Ευγενείας ανήλθαν στην Α’ Κατηγορία 3-1 τον Ολυμπιακό Περ.

Published

on

Οι Νέοι Ευγενείας ήθελαν μόνο τη νίκη . Και τα κατάφεραν . Επικράτησαν με 3-1 του Ολυμπιακού Περάματος και επανήλθαν στην Α’ Πειραιά . Δικαιολογημένα λοιπόν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη λήξη.Αντίθετα οι Περαματιώτες θα πρέπει να περιμένουν αφού έχουν μια ακόμα ευκαιρία για την άνοδο . Θα αντιμετωπίσουν σε αγώνα μπαράζ τον Ηρακλή Νίκαιας.

Η ομάδα του Δημήτρη Αλειφεράκη όχι μόνο μπήκε στα play off την τελευταία στην κυριολεξία στιγμή , αλλά κατάφερε με υπεράνθρωπη προσπάθεια να κάνει το τρία στα τρία και να πάρει την σπουδαία άνοδο.

Το παιχνίδι που έγινε στο κατάμεστο γήπεδο του Ρέντη ήταν συγκλονιστικό  με πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες  και άρεσε ιδιαίτερα στον κόσμο που το παρακολούθησε .

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν επιθετικά και μόλις στο 2΄είχαν δοκάρι σε πλασέ του Κρίστο ενώ διατήρησαν την κατοχή της μπάλας

ΟΙ Ευγενειώτες όμως ,  παίζοντας με γρήγορες αντεπιθέσεις κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 22 ‘ με πλασέ του Τσιαμήτα .

Και ενώ ο Ολυμπιακός πίεζε για την ισοφάριση , αλλά το μπλοκάρισμα του Χανιώτη από τους έμπειρους αμυντικούς , και παράλληλα η πολύ καλή απόδοση  του νεαρού γκολκίπερ Γκανά δεν έφεραν το γκολ .

Αντίθετα οι Νέοι στο 49’ διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Σκουλουδάκης σε ρόλο δημιουργού αυτή τη φορά και ο Κωνσταντίνου  εκτελεστής με γυριστό σουτ έκανε το 2-0.

Στο 63’ ο Χανιώτης με υπέροχη ατομική προσπάθεια  έβαλε ξανά τους Περαματιώτες  στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-1 .

Από κει και πέρα προσπάθησαν να ισοφαρίσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν . Από την μια ο τερματοφύλακας Γκανάς αλλά και το έμπειρο δίδυμο Τρουμπούνα και Λοξού  δεν επέτρεψαν άλλη παραβίαση της εστίας του.

Η Ευγένεια από την πλευρά της έβγαινε συχνά πίσω από την αντίπαλη άμυνα που « έμπαζε νερά », αλλά οι επιθετικοί της χωρίς ψυχραιμία έχασαν αρκετά γκολ .

Και ενώ ο Ολυμπιακός Περάματος έχασε μοναδική ευκαιρία στο 90΄για να ισοφαρίσει και να πάρει τη νίκη –ανοδο όταν ο Βασίου μόνος του δεν μπόρεσε να νικήσει τον έξοχο Γκανά, στο 93’ ο Τσιαμήτας απο κοντά έδωσε την «χαριστική βολή» στους αντιπάλους του μέσα σε τρελά πανηγύρια .

Ο διαιτητής Πουλόπουλος διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και ήταν σωστός σε όλες του τις αποφάσεις . Χωρίς λάθη και οι βοηθοί Χρηστάκος και Κορώνας .

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ : Γκανάς, Δημόπουλος, Πολυχρονάκης, Τρουμπούνας, Λοξός, Τριανταφύλλου , Κωνσταντίνου ( 67’ Πετρόχειλος), Σπανόπουλος ( 72’ Μαργούνης) Σκουλουδάκης, Τσιαμήτας , Κούρπας ( 87’ Μπέκα )

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Φωτόπουλος, Παπαδάτος, Μπέτσος, Βασίου, Ψυλλάκης, Θεοδωρακάκης, Θεοχάρης, Κρίστο, Χανιώτης,Νικολακάκος( 57’ Καπέρης) ,Κωνσταντίνου( 53΄Πρίντεζης)