Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Οι ευχές των Τραχώνων

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των Τραχώνων εξέφρασε τις ευχές της για το νέο έτος.

Αναλυτικά….

<< Πόσο δύσκολη και καταθλιπτική ήταν η χρονιά που έφυγε είναι περιττό να το επισημάνουμε και πάλι, όμως εμείς στους Τράχωνες δεν είμαστε αχάριστοι και το 2020 θα το θυμόμαστε-πέραν όλων των άλλων δεινών που μας άφησε- και για έναν χαρούμενο λόγο.

Ηταν μια ιδιαίτερα πετυχημένη αγωνιστική χρονιά, που μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορωνοϊού μας είχε βρει στην κορυφή της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Αθηνών. Ευχή και πίστη μας είναι η νέα ελπιδοφόρα χρονιά που ήρθε-το 2021- να ολοκληρωθεί επιτυχώς το όνειρο μας που δεν είναι άλλο από την άνοδο.

Με αυτές τις σκέψεις, με κέφι και πολλή αδημονία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου που δεν σταμάτησαν- με αίσθημα ευθύνης και προσήλωσης στο στόχο- να γυμνάζονται ατομικά αυτό το διάστημα, συναντηθήκαμε με….προφυλάξειςστο γήπεδο των Τραχώνων και ανταλλάξαμε δώρα και ευχές για τον ερχομό της νέας χρονιάς. Η πίστη στο στόχο ήταν χαραγμένη στα βλέμματα όλων.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και προκοπή, ατομική και συλλογική. >>