Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Οι Ιωνες Αλίμου 2-0 άλωσαν το Καματερό

Published

on

Σε ένα πολύ δυνατό ματς με γκολ, φάσεις, αλλά και πολλά νεύρα, οι Ιωνες Αλίμου επικράτησαν με 2-0 εκτός έδρας επί του Καματερού.

Εφτασαν έτσι τους 10 βαθμούς, ενώ το Καματερό έμεινε στους 4.

Το ματς στο α΄ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους  στο 11΄ να έχουν δοκάρι με τον Μπινέρι. έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Τζιβελέκη . Στο 45′ ο Φερρατσάκου με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ιωνες, κάνοντας το 0-1.

Στο 2ο ημίχρονο άνοιξε ο χορός των αποβολών. Στο 57′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μήτκλας για τους γηξπεδούχους, ενώ στο 68′ ο Νικήτας για τους φιλοξενούμενους. Στο 73′ το Καματερό είχε και νέο δοκάρι με τον Ανδριτσόπουλο, αλλά στο φινάλε έμεινε  με 8 παίχτες, αφού αποβλήθηκαν στο 90′ ο Πιτέλης ε 2η κίτρινη και στο 90+3′ ο Τσουρούλιας με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 90+5′ ο Δημητρακόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Τσεσμετζής (55’ Παπαιωαννου), Πιτέλης, Τόλιας, Τσουρούλιας, Μαυρειδής Μπινέρι, Τσιργιώτης, Χαιρετάκης, Μήτκας, Ανδριτσόπουλος

ΙΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ: Τζιβελέκης, Μπακούλης, Γκέζος (89’ Οικονόμου), Νικήτας, Δημόπουλος, Σαρρηασλάνογλου (67’ Γαλάνης Κ.), Αθανασίου, Φερρατσάκου (70’ Ζήσης), Βαφειάδης (67’ Τσακαδός), Δημητρακόπουλος, Ντογκάνι (89’ Γαλάνης Γ.)