Connect with us

slideshow

Οι μάχες στην Αθήνα σε Ίλιον και Πεύκη..

Published

on

Με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα σε δυο αναμετρήσεις που αφορούν τον 1ο και το 2ο όμιλο αντίστοιχα συνεχίζεται σήμερα Σάββατο το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ. Η μια εξ αυτών αναμένεται να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου, εκεί που ο τοπικός Ιάσονας καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του μαχητικού Ηρακλείου, προκειμένου να κάνει ακόμη ένα βήμα για τη κατάκτηση του τίτλου στο 1ο όμιλο. Το συγκρότημα του Σάκη Σάσσαλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Χαραυγιακού (1-0). Στην αντίπερα όχθη οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Όσο αφορά τον 2ο όμιλο, στο γήπεδο της Πεύκης, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον πάντα επικίνδυνο και φιλόδοξο Πανερυθραϊκό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί των Αγίων Αναργύρων με 2-0, ενώ από ο Πανερυθραικός με τη σειρά του θέλει να ρεφάρει την απρόσμενη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από το Χολαργό, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Άλλη σημαντική συνάντηση διεξάγεται στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, καθώς η Ελευθερούπολη που «καίγεται» για βαθμούς φιλοξενεί την ιδιαίτερη φορμαρισμένη το τελευταίο καιρό ομάδα των Σουρμένων.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΣΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ (15.00):

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Ελπίδα Αγ. Αναργ.-ΑΟΝΦ Άτταλος, ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝΑ: Άφοβος-Κεραυνός Αγ. Βαρβ., ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Α’: ΑΟ Αργυρούπολης-Αρμενική, ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Βριλήσσια-Χρυσούπολη, ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Νέα Ζωή Μετ.-ΓΣ Καισαριανής, ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Τερψιθέα-Κένταυρος Βριλ., ΓΟΥΔΗ: Άγιος Θωμάς-Παγκράτι, ΔΗΜ. ΣΤ. ΙΛΙΟΥ: Ιάσων-Ηράκλειο, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β’: Διάνα Ηλιούπ.-ΑΠΟ Κηφισιάς, ΗΦΑΙΣΤΟΥ: Ηρακλής Περιστ.-ΠΟ Ψυχικού, ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Αγιος Δημήτριος-Αγιοι Ανάργυροι, ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: Καματερό-Αστέρας Ζωγρ., ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ: Απόλλων 2006-Θύελλα Περιστ., ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Απόλλων Χαλ.-Ιεράπολη, ΚΥΨΕΛΗΣ: Γκυζιακός-Αναγέννηση Πετρ., ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ: Νεοπεντελικός-Μαρούσι, ΜΕΤ/ΣΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: Κηφισιά 2010-Ταταύλα, ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Ελευθερούπολη-Σούρμενα, ΝΗΑΡ ΗΣΤ: Αστέρας 2004-ΑΕ Μεταμόρφωσης, ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ: Αγία Ελεούσα-Παράδεισος, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Γ’: Ειρήνη Πετρ.-Βύρωνας, ΠΕΥΚΗΣ: Πεύκη-Πανερυθραϊκός, ΡΟΥΦ: Πετράλωνα-ΑΕ Αιγάλεω, ‘Τ. ΧΑΡ/ΔΗΣ’ ΧΑΪΔΑΡΙ: Θρίαμβος Χαϊδ.-Αθηναϊδα, ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Φοίνικας Καλλ.-Λυκόβρυση, ΥΜΗΤΤΟΥ: Υμηττός-Κολωνός, ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Τριφυλλιακός-Κεραμεικός, ΧΟΛΑΡΓΟΥ Α’: Αρης Χολαργού-Αίας Αθηνών, ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Κηπούπολη-Ακάδημος

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply