Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Οι Νέοι Ευγενείας ευχαριστούν τον Δημήτρη Αλειφεράκη

Published

on

Από το ΔΣ των Νέων Ευγενείας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ανδρική μας ομάδα για τις οποίες τα μέλη του Συλλόγου θα ενημερωθούν εκτενώς σε έκτακτη Γενική Συνέλευση κατόπιν σημερινής απόφασης του ΔΣ εντός της ερχόμενης εβδομάδας, το ΔΣ ευχαριστεί θερμά τον επί πέντε έτη προπονητή της ανδρικής μας ομάδας κ. Δημήτρη Αλειφερακη για την ανεκτίμητη προσφορά του στο Σύλλογο μας.

Ο κ. Αλειφεράκης ανέλαβε μια πλήρως “ερασιτεχνική” ομάδα το 2018, εργαζόμενος ακούραστα, χτίζοντας την εκ νέου σε επαγγελματικά πρότυπα λειτουργίας, με κανόνες, σκληρή δουλειά, πειθαρχία και ήθος, οδηγώντας την από την Β στην Α Πειραιά, όπου και παρέμεινε για 5 συνεχή έτη, με νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Όλοι μαζί τίμησαν την φανέλα και την ιστορία αυτού του συλλόγου, παίζοντας ποδόσφαιρο με καθαρους όρους 90 λεπτά μέσα στο γηπεδο, ποδόσφαιρο που χαιρόσουν να βλέπεις. Βοήθησε το Σύλλογο σε όλα τα επίπεδα (ανδρική, ακαδημίες), πρόθυμος να στηρίξει την όποια προσπάθεια.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον κ. Δημήτρη Αλειφερακη και κάθε επιτυχία στην μετέπειτα προπονητική του πορεία που θεωρείται δεδομένη.

Οι πόρτες του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοιχτές.

Το Δ.Σ.”.