Connect with us

stoplekto

Οι παίδες του Πειραιά 6-1 την Δυτική Αττική…

Published

on

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ενώσεων που διοργανώνει η ΕΠΟ οι Παίδες της ΕΠΣ Πειραιά συνέτριψαν στο γήπεδο Κορυδαλλού την αντίστοιχη της Δυτικής Αττικής με 6-1. Οι παίκτες του Τάκη Σπυρόπουλου ήταν καλύτεροι και επικράτησαν δίκαια.

Αντίθετα η ομάδα του Πάρη Λιάκου είχε πάρα πολλά κενά στην άμυνα και προσπάθησε για κάτι καλό όμως δεν τα κατάφερε φεύγοντας με το βαρύ σκόρ.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 5′ ο Παχής με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκόρ για να σημειώσει τρία λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος το 2-0. Νωρίτερα ο Παχής σημάδεψε το δοκάρι. Στο 38′ ο Παναγιωτόπουλος πέτυχε το 3-0. Στην συνέχεια ο Βαγενάς με δυο προσωπικά του γκόλ(54′ 72′) ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 5-0 για να μειώσει η Δυτική Αττική στο 74′ με τον Χ”Μελετίδη. Το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε με κεφαλιά 78′ στην εκπνοή του αγώνα ο Μακροστέργιος.

Διαιτητής Τζιούβαλης,βοηθοί: Βλαντής-Γεωργακόπουλος

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (προπονητής Τάκης Σπυρόπουλος):  Κατσιμήτρος, Μπόζας(70’Αμανατίδης)Παχής,Τζιόλας, Μακροστέργιος, Βουράκης(68’Τσαμπακίδης),Μανθάτης , Παναγιωτόπουλος(55’Παναγιωτάκος), Παπανικολάου, Βαγενάς,Παπαδόπουλος

ΠΑΓΚΟΣ: Αθανασόπουλος,Παναγάκος,Αμανατίδης,Κόμτσιος,Γεωργιάδης,Νομικός,Τσαμπακίδης.

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΔΑ (προπονητής Πάρης Λιάκος): Βυθούλκας,Λαζαρίδης, Τυρλής, Δερνίκας(55’Οικονόμου)Σγουρόπουλος, Ρόδης,Πέππας(50’Μπαντής), Χ”Μελετίδης, Δέδες, Λακαί, Σειταρίδης(15’Παρθένογλου).

ΠΑΓΚΟΣ: Οικονομόπουλος,Μαντανίδης,Πολυκρέτης,Αρναουτάκης,Ανδρουτσόπουλος,Μπαντής,Παρένογλου.

***Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κ.Μιχάλης Τζανόπουλος ο αντιπρόεδρος Αργύρης Οικονόμου οι σκάουντερ Τόνι Σαβέφσκι και Σπύρος Λιβαθηνός, ο προπονητής του Ακράτητου Γιώργος Αδάκτυλος, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Ανω Λιοσίων Νίκος Μπερεδήμας ο Γιάννης Καλιτζάκης ο τεχνικός διευθυντής Σταύρος Χρουσαλάς κ.α.

γράφει ο Ανέστης Τσακίρογλου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply