Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Οι παλαίμαχοι παίζουν μπάλλα (9η αγων.)

Αναβλήθηκε το παιχνίδι του Πανελευσινιακού – Δεν συμπλήρωσε ενδεκάδα!!

Published

on

Για το τουρνουά Παλαιμάχων Αθήνας-Πειραιά 9η αγωνιστική ο Ασπρόπυργος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με το Αιγάλεω, η Νέα Πέραμος επικράτησε 2-1 εκτός έδρας του Αργοναύτη, ενώ ο Βύζας με πολλές ελλείψεις γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από την Δόξα Πειραιά 3-1. To παιχνίδι του Μοσχάτου με τον Πανελευσινιακό δεν έγινε αφού η ομάδα των σταχυοφόρων δεν συμπλήρωνε παίκτες.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ-ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 1-2

Μετά απο καλή εμφάνιση και με πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών αλλά με τον Ανδρέα Γραμματικό στην ενδεκάδα(επέστρεψε απο την Γερμανία) η Νέα Πέραμος επικράτησε εκτός έδρας του Αργοναύτη 2-1. Τα τέρματα σημείωσε ο Φαχουρίδης και τα δύο. Για λογαριασμό του Αργοναύτη σκόραρε Γριμάνης.

Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ(προπνητής Μπάμπης Αγγελάκης): Μιχάλαρος,Ραμπακάκης, Σούρλας, Τσαούσης, Αλεξανδρίδης, Φωτίου, Κώνστας, Κρυάδας, Γραμματικός, Πετρόπουλος, Φαχουρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Γρίβας και Σουγιουλτζής.

 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

 

Σήμερα στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο στις 19:00 οι Παλαίμαχοι της Νέας Περάμου θα κόψουν την πίτα τους.

 

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ 1-1

Υστερα απο ένα αμφίροπο μάτς στο δημοτικό στάδιο ο Ασπρόπυργος και το Αιγάλεω αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Το τέρμα της γηπεδούχου σημείωσε ο Δέδες ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Κολοκοτρώνης.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ(Πάρης Λιάκος): Νάκος, Καλέργης, Κατσέλης, Καλαδένης, Μίχας, Καψάλας, Σαμπάνης, Χατζηδημητρίου Α, Κεχαγιάς, Τιπτηρής, Σοφιανίδης, Δέδες. Χατζηδημητρίου ΙΙ.

 

 

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 3-1

Βαριά ήττα υπέστη η ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων που αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις εκτός έδρας απο την Δόξα Πειραιά με 3-1.Τα τέρματα της Δόξας σημείωσαν οι Φωκιανός-Μουτάφης-Καλαιτζής. Το τέρμα του Βύζα σημείωσε ο Νίκος Πατσίρης με πέναλτι.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(10η)

Νέα Πέραμος-Μοσχάτο

Βύζας Μεγάρων-Αργοναύτης

Πανελευσινιακός-Ατρόμητος

Αίας Σαλαμίνας-Ασπρόπυργος

Αιγάλεω-Δόξα Πειραιά

Ηρακλής Νικαίας-Κερατσίνι

Δραπετσώνα-Ιωνικός

Ερμής -Προοδευτική

Περαμαικός-Ελλάδα Ποντίων

 

ANEΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply