Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Οι ποινές στην ΕΠΣ Πειραιά

Published

on

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ στις 14.11.2021–Αντιαθλητική  συμπεριφορά, ρίψη αντικειμένων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  για παραβάσεις των άρθρων 14& 15.παρ. 3-4 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ   χρηματική ποινή 70 ευρώ  που διπλασιάζεται σε 140 ευρώ  λόγω υποτροπής (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ε.ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ  καθώς  και το ότι αν και κλήθηκε δεν  απολογήθηκε   και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Ε. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ- ΦΙΛΑΘΛΟΙ που έγινε στο γήπεδο ΑΙΓΙΝΗΣ στις 15.11.2021–Αντιαθλητική, εξυβριστική   συμπεριφορά:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο   Α.Ε.ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ  για παραβάσεις των άρθρων 14& 15.παρ. 1-4 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο    Α.Ε.ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ  χρηματική ποινή 70 ευρώ (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του Α. ΓΚΡΕΚΟΥ  β. προπονητή του σωματείου Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ  καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Ο. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ- Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 14.11.2021–Αντιαθλητική, εξυβριστική συμπεριφορά:

Θεωρεί υπαίτιο τον Α. ΓΚΡΕΚΟ, β΄ προπονητή του σωματείου Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ   για παραβάσεις των άρθρων 12 παρ.1 του Π. Κ. της ΕΠΟ, και του επιβάλλει , ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους & και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες και χρηματική  ποινή 20 ευρώ.

 

Ποινές  Σωματείων Υποδομών

Η Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το υλικό που  συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ , αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Κ-14 της Ε.Π.Σ.Π «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο  20.11.2021 στο γήπεδο ΑΙΓΙΝΑΣ:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ για την μη διεξαγωγή του αγώνα  Πρωταθλήματος Κ-14 της Ε.Π.Σ.Π «ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ» της 20.11.2021 αφού  η ομάδα του  δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει .

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του  Πρωταθλήματος Κ-14 της Ε.Π.Σ.Π  υπέρ του σωματείου ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ (άρθρο 17 παρ. 2. ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ στο σωματείο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ (άρθρο 17 παρ. 2. ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Advertisement