Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Οι ποινές στον Πειραιά

Published

on

Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ  καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ  που έγινε στο γήπεδο  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  στις 6.02.2022–Επεισόδια ιδιαίτερης σοβαρότητας, από αξιωματούχο του σωματείου που συνδέονται με βιαιοπραγία κατά  προσώπου.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί συνυπαίτιο το σωματείο  ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ  για παραβάσεις των άρθρων 14 παρ.1. 2. 3. 7. & 15 παρ. 4., του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ    ποινή απαγόρευσης χρήσης της έδρας της για δύο  (2) αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή 100 ευρώ (άρθρο 15 παρ.6α –γ. του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο. – ζα΄του ΚΑΠ ).

 

Κλήσεις σε απολογία

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά καλούνται σε έγγραφη απολογία το σωματείο ΑΕ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ (αγώνας ΑΕ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ της 13/2), το σωματείο ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ (αγώνας ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ της 12/2) και το σωματείο ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (δημοσίευμα με δυσμενείς κρίσεις σε αθλητική ιστοσελίδα της 11/2).

*Τα γραπτά υπομνήματα  θα πρέπει να υποβληθούν έως και τρείς ημέρες μετά την ενημέρωση των εκπροσώπων των σωματείων

Advertisement