Connect with us

Uncategorized

Οι πρωταθλητές γιόρτασαν στο “Posidonio”! (Photos)

Published

on

Βραδιά χαράς και ικανοποίησης ήταν η χθεσινή για την ομάδα των Αγίων Αναργύρων, αφού, η Ένωση πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ ΕΠΣΑ και την ιστορική άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιρικό τμήμα τα… έσπασαν στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής ‘Posidonio’ στο οποίο εμφανίζεται οι τραγουδιστές Πάνος Κιάμος, Νικηφόρος και η Μαλού.

Το… γλέντι διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τη χαρά να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όσων συγκροτούν το σύλλογο των δυτικών προαστίων.

Ρεσιτάλ πάντως έδωσε ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Ανδρέας Αρχοντάκης, όπως και ο επιθετικός της ομάδας, Νίκος Κετσετζόγλου, που εκτός από δεινός σκόρερ, έδειξε και τις χορευτικές του ικανότητες.

Πρωταθλητής και στα… λουλούδια Λινάρης

Ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Λιναρής, ήταν ήρεμος μέχρι τα μέσα της βραδιάς, μέχρι που πήρε … εμπρός και δεν σταμάτησε.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης από ένα σημείο και έπειτα δεν σταμάτησε να βομβαρδίζει τεχνικό επιτελείο και παίκτες με… λουλούδια για περισσότερη από μισή ώρα, ενώ το ίδιο έπραξε και τη στιγμή που βγήκε στην πίτσα ο Πάνος Κιάμος.

Σε υψηλά… στάνταρ κινήθηκε και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Στράτος Σαρχόσογλου, ο οποίος έδωσε το δικό του σόου

Όλοι γιόρτασαν με τη ψυχή τους και απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι το στοιχείο που χαρακτήρισε την ομάδα τη φετινή χρονιά ήταν εκείνο της ομόνοιας.