Connect with us

stoplekto

Οι ριζικές αλλαγές στον ΑΟΑΔ έφτασαν μέχρι…logo!!

Published

on

Αλλάξαμε νοοτροπία… αλλάξαμε φιλοσοφία… αλλάξαμε εικόνα… ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑ!!! αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟΑΔ. Αναλυτικά:

Μετά από τις εκ βάθρων αλλαγές που γίνονται στην ομάδα μας αλλάζουμε και το σήμα του σωματείου το οποίο και θα σηματοδοτεί την νέα εποχή που διανύουμε.

Το νέο σήμα του Α.Ο. Αγίου Δημητρίου αποτελείται από τα χρώματα λευκό και κόκκινο που ήταν και τα βασικά χρώματα από την ίδρυση του σωματείου. Με αυτόν τον τρόπο διατηρούμε τα ιστορικά συστατικά της ομάδας μας.

Το μπλε είναι το χρώμα που προστέθηκε τα τελευταία χρόνια. Το διατηρούμε προς αναγνώριση όλων όσων προσέφεραν και το παραμικρό.

Το λιοντάρι προέρχεται από το προσωνύμιο της ομάδας μας που είναι ‘Τα λιοντάρια’ και που χαρακτηρίζει τον Α.Ο. Αγίου Δημητρίου.

Το συνολικό αποτέλεσμα είναι αυτό που σηματοδοτεί τον Α.Ο. Αγίου Δημητρίου σήμερα.

Το νέο σήμα θα κοσμεί και τα ιδιόκτητα πλήρως ανακαινισμένα γραφεία μας που σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμα και θα τα εγκαινιάσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γραφίστρια Σταματίνα Τσουνάκη η οποία και επιμελήθηκε του σήματος και στηρίζει αρκετά χρόνια την ομάδα μας αφιλοκερδώς.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply