Connect with us

slideshow

Οι σκέψεις για άνοδο- υποβιβασμό στη Δ Εθνική

Ποια η τριμελής επιτροπή πρωταθλήματος

Published

on

Όπως εν ημερώσαμε ήδη από την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτ. Αττικής κ. Μιχάλης Τζανόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής

Στο πλευρό του Μιχάλη Τζανόπουλου , και μέλη της Επιτροπής θα βρίσκονται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Δημήτρης Κουτρουμάνος.

ΟΛΑ ΡΕΥΣΤΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ

Σε ότι αφορά την προκήρυξη που αναμένουν τα σωματεία, σε ότι αφορά την άνοδο και τον υποβιβασμό των ομάδων από τους 10 ομίλους του φετινού πρωταθλήματος, τα πάντα παραμένουν ρευστά.

Κι αυτό γιαυτό όπως γνωστοποίησε ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος, κ. Μιχάλης Τζανόπουλος, σε δηλώσεις τους στο ΑΠΕ, το τι θα γίνει στο φετινό πρωτάθλημα, εξαρτάται από την Γ΄ Εθνική.

Τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει συνάντηση με την ένωση Β’ Γ΄ Εθνικής, για αυτό το θέμα, για το μέλλον των 2 κατηγοριών ( Γ΄ και Δ΄ Εθνικής).

Να θυμίσουμε ότι η ΕΠΟ επιθυμεί την ενοποίηση τω ν δύο κατηγοριών, και την δημιουργία ενός ημιεπαγγελματικού πρωταθλήματος 4 ομίλους, όμως πλέον αναζητάει η φόρμουλα, που προχωρήσει αυτός ο σχεδιασμός, και κυρίως το αν θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις από το επόμενο πρωτάθλημα.

 

Π. ΝΤΑΛ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply