Connect with us

Uncategorized

Οι Τράχωνες γκρέμισαν τον Ελπιδοφόρο

Νίκησαν 2-1

Published

on

Εφιάλτης ήταν για τον Ελπιδοφόρο το παιχνίδι στους Τράχωνες καθώς η ομάδα της Κηφισιάς ηττήθηκε με 2-1 και βρέθηκε στην δεύτερη θέση πίσω από τον Φωστήρα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη ήταν ο Θοδωρής Τσιώλης, ο οποίος με δυο προσωπικά τέρματα χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του, υποχρεώνοντας παράλληλα το σωματείο των βορείων προαστίων στην πρώτη του φετινή ήττα.

Το α’ μέρος ξεκίνησε με τους καλυτέρους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με τη συμπλήρωση 7′ στην αναμέτρηση ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Κορακάκης. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση στο 32′, έπειτα από ωραίο σουτ του Τσιώλη.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Στάσινος βρέθηκε πεσμένος μέσα στην περιοχή των Τραχώνων, με το διαιτητή της συνάντησης Λαμπρόπουλο (Ηλείας) να υποδεικνύει τη συνέχεια του παιχνιδιού. Η εν λόγω απόφαση προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ελπιδοφόρου, οι οποίοι υποστήριξαν πως ο ποδοσφαιριστής τους ανατράπηκε καθαρά.

 

Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν, καθώς αυτή τη φορά ήταν η σειρά των γηπεδούχων να ξεκινήσουν δυναμικά, με το Τσιώλη στο 51′ να… ξαναχτυπά για δεύτερη φορά. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο η μπάλα έφτασε στον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ιωσήπου, κάνοντας το 2-1. Στο 65′ οι «μπλε» έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, λόγω αποβολής του Ντεντόπουλου με δεύτερη κίτρινη.

Ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, καθώς τη δεύτερη κίτρινη αντίκρισε από πλευράς Ελπιδοφόρου ο Καραμέρης. Στο 82′ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τρίτο τέρμα, όμως Ιωσήπου είδε με ανακούφιση την προσπάθεια του Χουστουλάκη να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του.

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Κάρδαρης, Δρακοντίδης, Ντεντόπουλος, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Κορδός (65′ λ. τρ. Χριστόπουλος), Τσιώλης (92′ Κατσούλης), Γούλας, Παπαναγόπουλος (75′ Χουστουλάκης)

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς (88′ Τσιάνος), Λίτσος, Λυμπέρης, Κορακάκης, Καραμέρης, Γκουτσούλας (67′ Μακρής), Ευσταθίου, Κάρος (58′ Κακλαμάνος), Βέρμπης

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply