Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Οι Τράχωνες 2-1 φρέναραν τον Χολαργό

Published

on

Μεγάλη νίκη πήραν οι Τράχωνες, που αν και βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, επικράτησαν με 2-1 επί του Χολαργού, υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα.

Εφτασαν έτσι τους 21 βαθμούς, με τον Χολαργό να μένει στους 28.

Μόλις στο 2′ ο Κετσετζόγλου έκανε το 0-1, ενώ στο 31′ η προσπάθεια του Μπαλαχτσή σταμάτησε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρλεψουν το σκορ μέσα σε 4 λεπ΄τά, αφού ο Καραγιάννης με δύο προσωπικά γκολ στο 58′ και στο 61′ έκανε το 2-1. Στο φινάλε είχαμε θρίλερ, αφού στο 90+7′ ο Χολαργός κέρδισε πέναλτι, με τον διαιτητή Αλάμπεη να ενημερώνει πως με την εκτέλεση θα τελείωνε και το παιχνίδι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κομνηνός, αλλά ο Παπαγγελής απέκρουσε, με τον διαιτητή να σφυρίζει τη λήξη και να μην μετράει σωστά το γκολ που ο Κομνηνός πέτυχε παίρνοντας την απόκρουση, αφού θεωρήθηκε εκπρόθεσμο.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαγγελής, Χριστακόπουλος, Κούτρας, Μερετσόλιας, Γιατράς, Πρόι, Τσιουρής (46’ Καραμπάτσης), Μανωλιάδης (72’ Κικίδης), Πλούμης, Δημογιάννης, Καραγιάννης (90+1’ Καραχάλιος).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Μολφέσης, Κορφιάτης (54’ Μπόλης), Τσαγκάρης, Μιχελής, Βλασσόπουλος, Τσίρος (66’ Χαλκιόπουλος) Κοντογιάννης (54’  Ζαχαρόπουλος), Μπαλαχτσής, Κετσετζόγλου, Τσιαντής (46’ Πιπέρας), Σκούμας (66’ Κομνηνός).