Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Οκτώ γκολ στον Ακάδημο η Τερψιθέα

Published

on

Πάρτι κόντρα στον Ακάδημο που παραπαίει έκανε η Τερψιθέα συντρίβοντας τον 8-0 στην έδρα της. Οι ‘κυανόλευκοι’ έπαιξαν καθηλωτικό ποδόσφαιρο, είχαν σε μεγάλη μέρα το δίδυμο Φαρμάκη-Καταβάτη και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας πετύχει πέντε γκολ. Από την άλλη πλευρά, οι ‘πράσινοι’ δεν ήξεραν τι μαζέψουν και τι να σώσουν, με αποτέλεσμα για ακόμη μια αγωνιστική να βιώσουν μια νέα συντριβή που τους καθιστά το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Στην διακύμανση του σκορ, ο Φαρμάκης άνοιξε λογαριασμό στα πρώτα δευτερόλεπτα και στο 5′ ο Τζανετάκης πέτυχε το 2-0. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, ξανά, μετά το 20ο λεπτό και ο Καταβάτης σκόραρε δις στο 25′ και το 26′ ανεβάζοντας τον δείκτη στο 4-0. Το 5-0 του ημιχρόνου σφράγισε στο 43′ ο Φαρμάκης σκορπίζοντας χαμόγελα στην κερκίδα. Στο δεύτερο μέρος, η Τερψιθέα δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι, όμως ήταν πιο χαλαρή. Με την έναρξη του δευτέρου μισού ο Καταβάτης έφτασε στο χατ τρικ για το 6-0, ενώ ο Φαμάκης τα κατάφερε στο 51′ για το 7-0. Το τελικό 8-0 σφράγισε ο Κοτζαμάνης στο 82′ περνώντας αλλαγή στο 69′.

Διαιτητές: Καπίρης Ε., Κούλης Δ., Ματθαίου Ν.  

Τερψιθέα: Ελμεκάβι, Τραγαζίκης, Τζανετάκης, Ψωμάς (69′ Κοτζαμάνης), Σπανός, Μυλωνάς, Ζαρκαδούλας (46′ Μουρίκης), Τσάκλανος (61′ Κοντογιάννης), Φαρμάκης, Καταβάτης, Παπαχριστόπουλος.

Ακάδημος: Λαουνάρος Σ., Σκαρμούτσος (40′ Σταμάτης), Γιάνναρος (43′ Δημητρόπουλος), Βλαχοκυριάκος, Κιλιτζιράκης (48′ Λαουνάρος Ε.), Λουκάς, Αποστολόπουλος, Κουφάκης, Ναλμπάντης, Αλεξάκης, Χαραλαμπίδης.