Connect with us

slideshow

Ολική ανανέωση στο ΔΣ της Δόξας Κορωπίου

Νέος πρόεδρος στην Δόξα Κορωπίου ο Θοδωρής Λεβαντέζος

Published

on

Ριζική ανανέωση έχουμε στην Δόξα Κορωπίου, καθώς μετά την εκλογή του νέου ΔΣ, μόλις τρεις παράγοντες έχουν απομείνει από την παλαιά διοίκηση, ενώ την προεδρία αναλαμβάνει ο Θοδωρής Λεβαντέζος. Παράλληλα, εκτός απροόπτου νέος προπονητής στον σύλλογο αναμένεται να είναι ο Αντώνης Οικονόμου, παλιός ποδοσφαιριστής της Δόξας. Ο νεαρός τεχνικός κοουτσάρει πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο, όμως έχει εμπειρία από τα τμήματα υποδομής. Ακόμη όμως δεν υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία, αφού «παίζει» και το όνομα του Λεωνίδα Τσιγαρίδα.

Όλες αυτές οι αλλαγές αποδεικνύουν πως η Δόξα αλλάζει άρδην φιλοσοφία, αφού αν και η συγχώνευση με τον ΑΟ Κορωπίου απέτυχε, παρόλα αυτά οι δύο ομάδες συμφώνησαν να συνεργαστούν και έτσι οι «κυανόλευκοι» θα τροφοδοτούν τον ΑΟΚ με νεαρούς και ταλαντούχος ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά το διοικητικό συμβούλιο της Δόξας Κορωπίου έχει ως εξής: Πρόεδρος: Θοδωρής Λεβαντέζος, Αντιπρόεδρος: Κώστας Ζωγράφος, Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Λεβαντέζος, Ταμίας: Παναγιώτης Κερκύρας, Α’ Γενικός Αρχηγός: Νίκος Ξεφτεράκης, Β’ Γενικός Αρχηγός: Πάνος Κερατιώτης, Έφορος: Άκης Νίκου, Μέλη: Δημήτριος Ρηγόπουλος, Δημήτρης Θεοχάρης, Ιωάννης Χατζής και Νίκος Παπακωνσταντίνου.

Τέλος, εδώ και λίγες μέρες έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας και τα οποία λόγω της οικονομικής κρίσης θα κοστίζουν μόλις 20 ευρώ. Για τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες, θα μπορούν να επικοινωνούν με το 6909221775.

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply