Connect with us

6ος Όμιλος

Ολική ανατροπή για Μύκονο και κοντά στη σωτηρία “Εκτέλεσε” 3-1 την ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Νίκη βάλσαμο για την ΑΕ Μυκόνου, που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ έκανε την ανατροπή και επιβλήθηκε με 3-1 της ΑΕ Μοσχάτου, σε ένα ματς κρίσιμης βαθμολογικής σημασίας για τη μάχη του υποβιβασμού.

Οι Μοσχατιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν με τον μόνιμο σκόρερ τους Πασαλίδη στο 14′, όμως η Μύκονος ισοφάρισε στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Μπρούνο.

Στο 53′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς η ΑΕ Μοσχάτου έμεινε με δέκα, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Καραλή, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Μπαϊρακτάρη(Αθηνών), ότι ήταν υπερβολική. Λίγα λεπτά αργότερα στο 58′, ο Καλογεράς μπήκε στην περιοχή με τον Βλάχο να του παίρνει τη μπάλα και τον διαιτητή Μπαϊρακτάρη να καταλογίζει πέναλτι υπέρ της Μυκόνου, προκαλλώντας θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των φιλοξενούμενων. Ο Κωνσταντινίδης ευστόχησε για το 2-1 κάνοντας την ανατροπή. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε πάλι με πέναλτι στο 85′ ο Λεσάι.

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ(Τσιώλης): Μπουρτένης, Αχείμαστος(58′ Μπαλωμένος), Κέμπε, Τοπάλ, Σούλτσε, Μπανούσης, Καλτσάς, Λεσάι, Κωνσταντινίδης, Καλόγερας, Μπρούνο.

AE ΜΟΣΧΑΤΟΥ(Γιώργος Αρχοντάκης): Κραβαρίτης, Σταύρου, Ζιώβας(35′ λ.τρ. Ζαχαράκης), Βλάχος(61′ Παυλάκης), Ιωάννου, Κωνσταντίνου(28′ λ.τρ. Ξενάκης), Καραλής, Σαμιωτάκης, Νιζάμης(61′ Σουλελές), Πασαλίδης, Σόσαρι(61′ Φιαμέγκος).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ