Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ολική ανατροπή για την Ηλιούπολη

Published

on

Μπορεί ο Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας να προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο κόντρα στην Ηλιούπολη, όμως οι ‘κυανέρυθροι’ έφτασαν στην ολική ανατροπή στο δεύτερο μέρος και νίκησαν στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας τους 2-3. Ο Μάκης Μπαλαγιάννης ξεκίνησε τον αγώνα με πολλούς υπό δοκιμή παίκτες ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα αλλά στο δεύτερο μέρος έβαλε τους βασικούς και είδε πολλά από αυτά που ζητάει στις προπονήσεις. Ο έμπειρος τεχνικός έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ενώ περιμένει από τους υπό δοκιμή παίκτες περισσότερη προσπάθεια.

Στην διακύμανση του σκορ, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα ύστερα από αδράνεια της άμυνας και πλασέ του Μαραγκού ενώ στο 43′ έπειτα από φάουλ χάθηκαν τα μαρκαρίσματα και ο Μπουκουβάλας νίκησε από κοντά τον Μητρογιάννη για το 2-0. Στο δεύτερο μισό, ο ‘Ήλιος’ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του έχοντας ηγέτη τον περσινό πρώτο σκόρερ, Γιώργο Γεμιστό. Ο νεαρός φορ μείωσε αρχικά και ισοφάρισε στην συνέχεια χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα έπειτα από ασίστ του Παπαχρήστου. Η πίεση ψηλά συνεχίστηκε, φάσεις χάθηκαν και τελικά ήρθε το τελικό 2-3 από τον Γάγγο που πλάσαρε σε κενή εστία.

Ηλιούπολη (Μάκης Μπαλαγιάννης): Μητρογιάννης, Χάιδος (ΥΔ), Κριστένγκο (ΥΔ), Μπούζαρης (ΥΔ), Καγκάδης (ΥΔ), Μελετιάδης, Καρδακούλης (ΥΔ), Παναγιωτόπουλος (ΥΔ), Γκουγκουλής (ΥΔ), Αθανασίου (ΥΔ), Λάβδας. Στο Β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Γουλής, Λάβδας, Θάνος, Χουχουλής, Μεσσίνι, Μελετιάδης, Ζουμπουνέλης, Ορφανός, Γάγγος, Παπαχρήστου, Γεμιστός.

Photo: Sportifico.gr