Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ολική ανατροπή ο Ήφαιστος ενάντια στον Χολαργό

Published

on

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ήφαιστος πήρε το τρίποντο 2-1 με ανατροπή ενάντια στον Χολαργό στο Περιστέρι. Οι παίκτες του Θοδωρή Τρανού εκμεταλλεύτηκαν το μπλακ-άουτ του αντιπάλου και αναρριχήθηκαν τέταρτοι έχοντας 40 βαθμούς, δύο λιγότερους από το δεύτερο συγκρότημα του Γιάννη Ταπραντζή, ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος στο γήπεδο Ηφαίστου.

Το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητος, με τις καθαρές ευκαιρίες να είναι ελάχιστες. Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ και εκείνοι που χαμογέλασαν πρώτοι ήταν οι φιλοξενούμενοι. Ο Τασιούδης σούταρε εκτός περιοχής ύστερα από σέντρα του Πάνου Καζάκου, η μπάλα κόντραρε και το 1-0 ήταν γεγονός στο 63′. Οι ‘ερυθρόλευκοι’ απάντησαν στο 74′ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή του Ζαφειράτου που κατέληξε στο ‘παραθυράκι’ της εστίας. Η λύτρωση για τους Περιστεριώτες ήρθε στο 82′ χάρις σε τέρμα του Ζώγκου που εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη.

Διαιτητές: Ευαγγέλου Α., Γούναρης Π., Τάμαλης Μ.

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Περτσάς, Ζαφειράτος, Σφίχτης, Ντάτσης, Παπαγιάννη, (75′ Μαυρομάτης), Ζήκος, Μπότης, Τζαβάρας, Καλαϊτζής (50′ Γιαννούλας), Παπαευθυμίου (82′ Τομάρας), Ζώγκος.

Χολαργός (Γιάννης Ταπραντζής): Νικολάου, Καζάκος Α., Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Ψάλλας, Ρίζος (56′ Τζέλη), Λυράς, Ντζαβίδας, Κετσετζόγλου, Τασιούδης, Καζάκος Π. (69′ Πλεμμένος).