Connect with us

Uncategorized

Ολική ανατροπή ο Βύζας 2-1 την Καλλιθέα

Published

on

Ο Βύζας Μεγάρων έκανε ολική ανατροπή  επικράτησε της Καλλιθέας με 2-1 κάνοντας αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην κατηγορία.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 4′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Γιώργος Ατματζίδης απο εμφανή θέση οφσάιντ μπήκε στην μικρή περιοχή και πλάσσαρε τον Πουρή 0-1. Στο 40′ φάουλ του Ντακόλ έδιωξε σε κόρνερ ο Πουρής.Στην συνέχεια σέντρα του Γρομητσάρη κεφαλιά του Καμίλ Κρόλ πάνω απο τα δοκάρια του Κατσούλη. Στο 56′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Κρόλ ύστερα απο σύγχυση στην άμυνα της Καλλιθέας με σούτ 1-1.

Στο 74′ δυνατό σούτ του Δημητρίου τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Κατσούλη. Στην φάση του γκόλ ο αγώνας διακόπηκε για τρίλεπτο και αποβλήθηκαν απο τον πάγκο του Βύζα ο προπονητής Μίλτος Γκόφας και ο Λευτέρης Σταμέλος.

Στο 84′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Καμίλ Κρόλ με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκόλ και έστιλε την ομάδα του μια ανάσα απο την παραμονή.

Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν κατάφερε να εκδόσει εισιτήρια για την εν λόγω αναμέτρηση λόγω οφειλών στην εφορία, με αποτέλεσμα οι φίλοι του συλλόγου να μην έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν με την παρουσία τους, την προσπάθεια που καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές για παραμονή στην κατηγορία.

Παρόλα αυτά στο  γήπεδο βρέθηκαν τελικά 600 άτομα!!!

***Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στα θύματα για την γενοκτονία των Ποντίων και για τον χαμό του ποδοσφαιριστή του Βύζα Δήμου Κουστέρη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)ΒΟΗΘΟΙ: Παλαμίδας (Λακωνίας), Τίκας (Λακωνίας)4ος: Κορδολαίμης (Πειραιά)

Κίτρινες: Σπαγγής 25′ Ατματζίδης 26’Αρναρέλλης 61′ Νικολόπουλος 64′ Λιόλιος 67′ Χατζόπουλος 70′ Φαγιέ 88′

Κόκκινες: Κατσικογιάννης 60′(απευθείας κόκκινη).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Μίλτος Γκόφας): Πουρής, Γρομητσάρης, Θ.Βλάχος, Κρόλ, Σπαγγής(31’Αρναρέλλης), Μαρίνης, Μπιτσάκος, Γκεμίσης(58’Δημητρίου), Π.Βλάχος, Νικολόπουλος, Λιόλιος(79’Μανδύλης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(προπονητής Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Κατσούλης, Φερέιρα, Μουσταφίδης, Φαγιέ, Ντακόλ, Ατματζίδης(66΄Σεμπέκος), Κατσικογιάννης,(59’Σταύρου), Αρβανίτης, Βιγιαρέχο, Χατζόπουλος, Τρεκαρίτσι.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply