Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ολοκληρώθηκαν οι ανανεώσεις στο Περιστέρι

Published

on

Ο Α.Ο. Περιστερίου συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις του μετρώντας ήδη δέκα μέρες προετοιμασίας. Υπό το βλέμμα του Κώστα Αρζένη, οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν σκληρά σε καθημερινή βάση και ο έμπειρος τεχνικός είναι αρκετά ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Παράλληλα, προσπαθεί να κλείσει τα κενά του ρόστερ ώστε να δουλέψει για αρκετό χρονικό διάστημα με όλους τους παίκτες που επιθυμεί.

Μέχρι σήμερα, έχουν γίνει ήδη πέντε προσθήκες, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Επιπρόσθετα, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ανανεώσεων. Μετά τον Γιάννη Λαγκαδινό, την φανέλα των ‘ροσσονέρι’ θα εξακολουθήσουν να φορούν σίγουρα οι Σταμάτης Χέλμης, Αποστόλης Αργυρός, Κώστας Ιατρούδης και Γιώργος Λιαγκόζης ενώ το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο Παναγιώτης Πλέστης.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει οι Σάββας Ηλιάδης (Καλλιθέα), Δημήτρης Παπαναστασίου (Θρίαμβος Χαϊδαρίου), Θάνος Θανόπουλος (Θρίαμβος Χαϊδαρίου), Παναγιώτης Περτσάς (Τριγλία Ραφήνας), Ανδρέας Χρόνης (Παλληνιακός), Χρήστος Πλέστης (ΑΕ Μοσχάτου), Ιάσονας Μπόσιος και Σπύρος Κολιός.