Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ολοκληρώθηκε η σχολή για το δίπλωμα UEFA B στην Κομοτηνή

Published

on

Ολοκληρώθηκε στην Κομοτηνή η Σχολή Προπονητών για την απόκτηση του διπλώματος προπονητών UEFA B με απόλυτη επιτυχία.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες που πήραν την σχετική πιστοποίηση είναι και οι 4 ιδιαίτερα ταλαντούχοι και καταρτισμένοι νεαροί προπονητές. Ο λόγος για τους Στάθη Πανακούλια, Νίκο Τσιαμπίρα, Ηλία Μπλάνα και Δημήτρη Τζαβέλα, που πλέον είναι και επίσημα κάτοχοι του Διπλώματος Προπονητικής UEFA B.

Ο Στάθης Πανακούλιας ήταν στον ΠΑΟ Ρουφ όπου έδειξε εξαιρετικά δείγματα δουλειάς παίρνοντας μια ομάδα από το μηδέν και οδηγώντας την ομάδα σε μια εξαιρετική πορεία, εν έχει δουλέψει με επιτυχία σε Φοίνικα Περιστερίου, Πέρα Κλουμπ κ.α.

Ο Νίκος Τσιαμπίρας είναι από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας του Αστέρα Γλυφάδας, τον οποίο οδήγησε στην άνοδο από την Γ’ στην Β’ ΕΠΣΑ, όπου έχει αξιοπρόσεχτη παρουσία, ενώ έκανε πολύ καλή πορεία και στο κύπελλο της ΕΠΣΑ, όπου έχει προκριθεί στους 16 της διοργάνωσης.

Ο Ηλίας Μπλάνας είναι στον Ατρόμητο Χαλανδρίου, έχοντας καθοριστική συμβολή στη δημιουργία μιας ομάδας πρότυπο, η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτ’αθλημα της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο Δημήτρης Τζαβέλας είναι στον πάγκο της Ανθούπολης κάνοντας πολύ καλή δουλειά στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ.

Η συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας μας και ο υπογράφων προσωπικά εύχονται στους 4 προπονητές αλλά και σε όλους όσους πήραν το δίπλωμα UEFA B καλή σταδιοδρομάι στην προπονητική και πάντα επιτυχίες, με υγεία πρώτα απ’όλα…