Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ολοκληρώθηκε το 6ο τουρνουά για την Ελένη Παραγκουλιά

Published

on

Με επιτυχία στέφθηκε το καθιερωμένο πλέον τουρνουά στη μνήμη της αδικοχαμένης Ελένης Παραγκουλιά, που διεξήχθη για 6η φορά.

Το σχετικό δελτίο τύπου…

Προς τιμήν και μνήμη της αγαπημένης μας Ελένης και με τη συμμετοχή παιδιών από την «Κιβωτό του Κόσμου» πραγματοποιήθηκε το 6ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ελένη Παραγκούλια»
Τη δυνατότητα να διασκεδάσουν και ταυτόχρονα να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τα σημαντικά οφέλη του Αθλητισμού και της Αλληλεγγύης, είχαν τριάντα έξι (36) παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου», τα οποία συμμετείχαν στο 6ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ελένη Παραγκούλια», στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου.
Στο τουρνουά, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Ιλίου στη μνήμη της αγαπημένης μας Ελένης , η οποία αποτελεί κεφάλαιο στην Ιστορία της ομάδας μας , στην οποία πρόσφερε τα μέγιστα, αλλά και στον αθλητρισμό του Δήμου Ιλίου και έχασε τη ζωή της στις καταστροφικές πλημμύρες τον Οκτώβριο του 2015, συμμετείχαν εκτός απο την ομάδα μας και οι ομάδες: Ομάδα της Κιβωτού , Α.Ο. Ιάσων . Α.Ε. Ιλίου, Μιλτιάδης Ιλίου και Α.Ο. Ιλίου .
Μετά το τέλος των αγώνων, ο Δήμος διοργάνωσε για τα παιδιά μια μικρή γιορτή στο Δημαρχείο της πόλης, όπου τους περίμεναν ο Άγιος Βασίλης παρέα με ξυλοπόδαρους, χιονάνθρωπους, κεράσματα και δώρα για όλους ενώ, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, κατά τη διάρκεια του τουρνουά, συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, τα οποία μεταφέρθηκαν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Advertisement